Qurius verkoopt Multiplus Solutions aan IFS

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 13/08/2009 08:06
13 August 2009 - Qurius, de Europese leverancier van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen en IT-infrastructuren, deelt mee dat zij overeenstemming heeft bereikt over de verkoop van haar dochteronderneming Multiplus Solutions aan IFS.

Qurius heeft vandaag aangekondigd dat zij met IFS overeenstemming heeft bereikt over de verkoop van 100% van de aandelen in Multiplus Solutions AS. De koopprijs wordt contant betaald.

Multiplus Solutions is een gerenommeerde leverancier van projectgerichte bedrijfsapplicaties voor de maritieme sector (scheepsbouw, offshore) en andere verticale segmenten. De specifieke activiteiten van Multiplus, te weten het verkopen van eigen software producten en haar specifieke focus op de maritieme sector, dienen naar de mening van Qurius geen deel uit te maken van haar strategie.

Fred Hermans, CEO van Qurius NV: "Multiplus heeft een sterke positie in de markten waar zij zich op richt. We zijn verheugd dat Multiplus met IFS de mogelijkheid krijgt om haar sterke punten verder uit te bouwen. De koopprijs die Qurius ontvangt zal ter versterking van de balans worden gebruikt. "

Afhangende van voltooiing van diverse formaliteiten (waaronder van regelgevende aard), wordt de transactie naar verwachting afgerond 3 tot 4 weken nadat de overeenkomst is ondertekend.
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL