Qurius verwerft belangrijke IT-opdracht bij Bouter Group

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 29/06/2009 07:45
29 juni 2009 - Bouter Group, één van de toonaangevende spelers op de Europese kaasmarkt, heeft Qurius geselecteerd voor de vervanging van het complete IT-systeem. Dit omvat de implementatie van Microsoft Dynamics AX en Q-Food voor 125 gebruikers, alsmede de levering van een complete nieuwe infrastructuur inclusief Microsoft Exchange, Office en SharePoint software.

De oorsprong van Bouter Group voert terug naar de 19e eeuw en behelsde aanvankelijk het traditionele ambacht van het rijpen van kaas. Door de jaren heen is de organisatie uitgegroeid tot een hypermoderne, 24/7 bedrijf in het rijpen, snijden en verpakken van kaas en op het gebied van logistiek en category management. Kwaliteit, innovatie, continuïteit en ontwikkeling van de werknemers zijn de belangrijkste waarden.

In de levensmiddelenindustrie zijn vrijwel alle processen volledig geautomatiseerd, wat IT essentieel maakt voor het succes van een bedrijf. Bouter Group zocht een volledig geïntegreerde IT-oplossing voor alle bedrijfsprocessen, van verpakking en logistiek tot verkoop en finance, die eveneens kon voldoen aan hun strikte eisen van hoge beschikbaarheid en continuïteit. Qurius bleek hiervoor de juiste partner, aangezien Qurius niet alleen de implementatie van Microsoft Dynamics AX inclusief Q-Food (de Qurius add-on voor de levensmiddelensector) kan realiseren, maar ook de complete infrastructuur kan leveren inclusief Microsoft basis software.

Rutger Jans, CFO Bouter Group: "We waren op zoek naar een IT-oplossing die voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaarden en die ons helpt onze langetermijnstrategie te realiseren. We hebben Qurius geselecteerd vanwege hun manier van werken, hun betrokkenheid, uitgebreide ervaring en track record met Microsoft oplossingen en hun capaciteit om een complete oplossing inclusief infrastructuur te leveren."

Fred Hermans, CEO Qurius NV: "We kijken uit naar een partnership voor de lange termijn met Bouter Group. Door het leveren van een oplossing die hun innovatieve organisatie verder optimaliseert en die eveneens het toekomstig bedrijfspotentieel vergroot."

Einde bericht
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL