Nieuwe Qurius klant Zorggroep Noord- en Midden-Limburg

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 12/12/2008 07:43
Qurius implementeert Q-Zorg oplossing bij Zorggroep Noord- en Midden- Limburg

12 december 2008 - Na een zorgvuldige selectieprocedure van bijna drie jaar heeft Zorggroep Noord- en Midden-Limburg, één van de vijf grootste zorginstellingen van Nederland, Qurius geselecteerd om Q-Zorg te implementeren. Deze op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde ERP-oplossing is speciaal ontworpen voor zorginstellingen en biedt de organisatie een volledig geïntegreerd platform om alle sturende en ondersteunende administratieve processen te stroomlijnen. Uiteindelijk zullen ongeveer 7.000 werknemers van het systeem gebruikmaken.

Hoge eisen
Zorginstellingen zijn onderworpen aan veel en complexe wet- en regelgeving die van belang is voor de administratieve inrichting. Recentelijk is het prestatiegerichte bekostigingssysteem ingevoerd dat nieuwe eisen met zich meebrengt op het gebied van registratie en facturatie. "Qurius was de enige partij die ons een oplossing kon bieden met de juiste financiële informatie en overzichtelijke managementreportages. Daarnaast heeft Qurius uitstekende kennis van Microsoft Dynamics NAV en kunnen zij ons continuïteit en flexibiliteit bieden," aldus Jan Winter, concerncontroller bij de Zorggroep.

Frank van der Woude, Directeur Qurius Nederland: "We investeren veel in onze Q-Zorg oplossing voor organisaties zoals de thuiszorg, verpleeg- en verzorgingstehuizen en gehandicapteninstellingen, met ieder hun specifieke vereisten en criteria. Het feit dat één van de vijf grootste zorginstellingen in Nederland voor Qurius heeft gekozen is voor ons een bevestiging van de kracht van onze onderscheidende oplossing en organisatie."

reactie XEA.nl
De intrinsieke waarden is ca EUR 0,70
Wij gaan uit van betere tijden en een goed 4e kw. 2008.
Ook zullen deze nieuqwe klanten als BDO het aanzien van Qurius bij mogelijke nieuwe klanten goed doen.
De heer Hermans volgt zijn eigen strategie en dat moet ook. Anders heb je geen strategie. De een zegt linksaf de ander zegt rechtdoor, vaar je eigen koers mijnheer Hermans zouden wij zeggen.
Iedere KOK heeft zijn eigen manier van werken in de keuken.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL