Qurius, Stichting Schakelring kiest voor geïntegreerde oplossing van Qurius

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 18/04/2008 17:56
Zaltbommel, 18 april 2008 - Stichting Schakelring, aanbieder van ouderenzorg in de regio Waalwijk, kiest voor Q-Zorg van Qurius voor het verbeteren van de bedrijfsprocessen binnen de zorgsector. Deze branchespecifieke automatiseringsoplossing, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV, voorziet de zorgaanbieder in integratie van cliëntenregistratie, het elektronische zorgdossier, capaciteit- en dienstroosterplanning en managementrapportages van verschillende organisaties.

Stichting Schakelkring is ontstaan uit een recente fusie van drie zorgorganisaties, te weten stichting Ouderenzorg Heusden, Stichting De Thuishoven en Stichting Verpleeghuis Eikendonk. “Juist tijdens zo’n fusie is het van belang verschillende processen optimaal te integreren”, verklaart de heer Oomens, lid van de Raad van Bestuur Stichting Schakelring. “Door de informatievoorziening vanuit dezelfde oplossing te ondersteunen, beschikken straks alle medewerkers op verschillende locaties over dezelfde informatie. Vanuit de sterke overtuiging dat alleen een geïntegreerd platform onze groeiende informatiebehoefte kan ondersteunen, is daarom voor Q-Zorg gekozen.”

De implementatie van het systeem staat tussen medio 2008 en 2011 gepland. Eerst worden de financiële module, de salarisadministratie en HRM-personeelsadministratie gefaseerd uitgerold. In 2009 richt Schakelring zich op de implementatie van de dienstroosterplanning, zowel intra- als extramuraal, de cliëntregistratie en de productieadministratie. Tot slot wordt in 2011 aandacht besteed aan de integratie van het Elektronisch Cliënt Dossier en applicatiebeheer.

Stichting Schakelring
Stichting Schakelring is in de regio een zorgaanbieder van formaat. Met de fusie hebben de drie organisaties, Stichting Ouderenzorg Heusden, Stichting De Thuishoven en Stichting Verpleeghuis Eikendonk hun visie op zorg stevig verankerd. Schakelring bestaat uit acht locaties met in totaal 153 werkplekken (ongeveer 1100 medewerkers). Een globale schatting geeft weer dat Schakelring 750 bewoners (intramuraal) en een aandeel van ongeveer 125 cliënten (extramuraal) heeft.
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL