Bouwbedrijf Pennings start met verduurzaming 314 woningen in Oosterhout

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 01/07/2021 09:33
Oosterhout, 30 juni 2021 - In opdracht van woningcorporatie Thuisvester is Bouwbedrijf Pennings gestart met groot onderhoud en verduurzaming van 314 woningen in de Kastelenbuurt in Oosterhout. De woningen worden opgewaardeerd van energielabel C naar A. Met het aanbrengen van vogelvides voor gierzwaluwen en vleermuizen worden de woningen natuurinclusief opgeleverd.

Bouwbedrijf Pennings vervangt kozijnen, daken, goten en hemelwaterafvoeren. Kieren worden gedicht, de kruipruimtes worden geïsoleerd en er wordt mechanische ventilatie aangebracht. Verder vindt er gevelonderhoud, schilderwerk en asbestsanering plaats.

Raamovereenkomst
Het project maakt deel uit van een jarenlange samenwerking op basis van een raamovereenkomst tussen Thuisvester en drie bouwbedrijven, waaronder Bouwbedrijf Pennings, voor de verduurzaming van circa 2.000 woningen. De samenwerking is gebaseerd op kennisdeling, transparantie en groot wederzijds vertrouwen. Resultaat is een snelle doorlooptijd van besluitvormingstrajecten. De oplevering van de 314 woningen is medio juni 2022 gepland.

Nadere informatie

Bouwbedrijf Pennings, Bart Hogenbosch, bart.hogenbosch@bam.com

tijd 11.11
De Smallcap 1.375,30 +6,96 +0,51% BAM EUR 2,438 +9,6ct vol. 1,3 miljoen.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL