ACCELL GROUP LANCEERT NIEUW PREMIUM BAKFIETSENMERK CARQON

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 02/06/2020 08:51
NAARDEN, 2 JUNI 2020. Vandaag lanceert Accell Group een nieuw (elektrisch) bakfietsenmerk van Nederlandse bodem; Carqon. Naast Babboe is dit het tweede internationale bakfietsenmerk van Accell. Carqon biedt jonge ouders de ultieme beleving qua veiligheid, comfort, functionaliteit en design. De nieuwe elektrische bakfiets is exclusief verkrijgbaar via Carqon-dealers in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Denemarken en via carqon.com.

Ton Anbeek, CEO Accell Group: “Met de introductie van ons luxe design merk Carqon zetten we vol in op de elektrische bakfiets. De markt voor e-cargo bikes is een duidelijke groeimarkt waarbij experts verwachten dat er in 2030 circa 2 miljoen exemplaren worden verkocht door Europa heen. In 2019 steeg onze omzet in bakfietsen met meer dan 45%, ten opzichte van 2018. De vraagstukken op het gebied van stedelijke mobiliteit zijn bovendien nu actueler dan ooit en de e-cargo bike biedt daarvoor een uitstekend alternatief. Met Carqon lanceren we een innovatieve en hoogwaardige bakfiets die onze internationaal leidende positie in e-cargo bikes bevestigd en tegelijkertijd een sterke impuls geeft.”

Geïntegreerde deur, stijf en sterk frame en krachtige ondersteuning
Tijdens het ontwerp van de Carqon is gekozen voor de beste fietsonderdelen en componenten die beschikbaar zijn. Met als doel: de ultieme elektrische bakfiets op het gebied van veiligheid, comfort, functionaliteit en design.

De Carqon wordt aangedreven door de beste middenmotor van dit moment: de Bosch Performance CX Cargoline. Het aluminiumframe zorgt voor een perfecte wegligging. Het robuuste frame heeft een zwaartepunt, wat zorgt voor een optimale balans. Door de hoge kunststofbak zitten kinderen veilig en beschermd.

Kinderen stappen zelf in - en uit de bak dankzij de geïntegreerde deur. Het deurtje is dankzij twee kindersloten alleen door volwassenen te openen. Extra rijcomfort wordt gecreëerd door de dubbele kabelsturing in plaats van de conventionele stuurstang. De kabels zijn veilig weggewerkt onder de bak en de onderhoudsarme kabelsturing zorgt voor een directe en intuïtieve besturing van de bakfiets.

Veiligheid staat voorop
De bakfiets is uitgerust met krachtige Tektro Dorado hydraulische remschijven zowel op het voor – als achterwiel, die voor een stabiel remvermogen zorgen. Hiermee kun je razendsnel op elke onverwachte situatie reageren.

Het gemiddelde bereik van de Bosch-batterijen is 50 tot 70 kilometer per accu. Carqon biedt de mogelijkheid om twee accu’s te gebruiken, waardoor het bereik wordt verdubbeld. Carqon is beschikbaar in verschillende kleurstellingen, inclusief aanvullende accessoires.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL