Accell, POLITIE OP SURVEILLANCEFIETSEN VAN KOGA EN STADSFIETSEN VAN BATAVUS

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 19/12/2019 09:53
- Accell Group wint Europese aanbesteding
HEERENVEEN, 19 December 2019 – Vanaf 2020 rijdt de Nederlandse politie zowel voor surveillance als in de stad met e-bikes en fietsen van de topmerken Koga en Batavus van fietsfabrikant Accell Group. Op basis van de beste prijs/kwaliteitsverhouding heeft de politie na een zorgvuldig Europees aanbestedingstraject de opdracht gegund aan Accell Group. Accell Group produceert alle fietsen in Heerenveen.

Sten van der Ham, regionaal directeur Benelux Accell: “We zijn erg trots op deze samenwerking waarbij onze fietsen bij mogen dragen aan de mobiliteit van de politie en daarmee aan de veiligheid van Nederland. Accell Group heeft meerdere topmerken onder één dak en dat samen met onze flexibiliteit om onze e-bikes en fietsen aan te passen aan de unieke wensen van de klant, maakt ons een sterke partner”.

Surveillancefiets
Voor de surveillance heeft de politie gekozen voor de stoere, moderne en snelle e-bike Koga Pace B10 en voor de gewone fiets de KOGA Signature World Traveller-S. De KOGA fietsen worden geleverd met een ATB (all terrain bycicle)-frame, geschikt voor snelle actie en hoge mate van wendbaarheid zodat snel en soepel gereageerd kan worden. De geometrie van het frame is dusdanig dat de berijder op de grond kan staan van het zadel af terwijl de tweewieler tussen haar of zijn benen geklemd blijft.

Stadsfietsen
Voor de stadsfietsen heeft de politie op basis van de beste prijs/kwaliteitsverhouding, in combinatie met het aantrekkelijke uiterlijk, gekozen voor de e-bike en fietsen van het model Batavus Dinsdag.

De politie wil meer elektrisch fietsen en heeft in deze aanbesteding nadrukkelijk gekeken naar het aanbod van e-bikes. Voor politiewerk is de fiets van grote toegevoegde waarde. Samenwerken met burgers en partners begint met ontmoeten. Zien wat er gebeurt, horen wat er gezegd wordt, aanvoelen wat er aan de hand is en bepalen wat nodig is. Op de fiets staat een agent letterlijk tussen de mensen en is buitengewoon toegankelijk. In stedelijke gebieden beweegt een agent zich op een fiets snel en wendbaar.

Alle fietsen worden zowel geleverd in de witte huisstijlkleur met politiestriping als in een donkere lakkleur.

Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL