Cijfers KLM geven hoop voor de toekomst

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 13/05/2002 08:06
KLM heeft het boekjaar 2001/2002 afgesloten met een verlies van EUR 156 miljoen of per aandeel -/- 3,37. KLM heeft door zijn buffer en op tijd in te grijpen erger weten te voorkomen. Na 11 sept. 2001 stond de toekomst op het spel en dat is bij veel maatschappijen dramatisch geweest en dat kunnen wij bij de KLM niet zeggen. De omzet daalde wel van EUR 6,96 miljard naar 6,53 miljard, maar dat is acceptabel.

Wat brengt de toekomst, nu er is een herstel zichtbaar en de KLM hoopt dit nieuwe boekjaar weer winst te maken. Hoeveel is nog niet te zeggen, maar dat de winst weer in de gedachten van de heren bij KLM zit, is bemoedigend. Alles zal op kostenbesparingen en samenwerking worden gezet. Ook gaat KLM door met vervanging van de vloot, je kan wel zeggen; het leven gaat weer op de oude voet verder.
Het is goed dat KLM nog geen fusie is aangegaan, want dan had je misschien het Corus effect gehad. Weg goed bedrijf en meegesleept worden door de andere.
Wij houden het op een kopen, ondanks het mindere resultaat bij KLM. Als de econmie , het aantrekken er van vastere vorm krijgt, kan het weer hard omhoog gaan. De slotkoers was EUR 15,60 en daar kan weer 20 komen te staan op het einde van het jaar 2002.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL