Uitspraak ondernemingskamer, negatief voor Laurus

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 16/10/2003 16:17
De Ondernemingskamer van het Gerechtshof te Amsterdam heeft vandaag uitspraak gedaan in de door de heer E.Th.A.C. Albada Jelgersma (via de met hem gelieerde vennootschappen UB Holding B.V. en Lijmar B.V.) en de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) aangespannen procedure met betrekking tot het van 2000 tot medio 2002 bij Laurus N.V. gevoerde beleid.
De uitvoerige uitspraak zal, na overleg met de direct betrokken personen en juridische adviseurs, worden besproken in de op 23 oktober aanstaande te houden vergadering van de Raad van Commissarissen van Laurus N.V. Een reactie op de uitspraak zal na deze vergadering worden gegeven.

Wat ons nu zo bevreemd is, dat tijdens de AVA van Laurus waar de heer van der Straaten de "een formule" aangaf, niemand bezwaar had tegen de "een formule", behalve wij. Wij trokken toen het plan van slagen in twijfel en trokken de vergelijking van; " straks is uw aandeel gratis op een pak dixan zeeppoeder, op de achterkant te verkrijgen".
Wel blijven er nu vraagtekens over, ook bij de beleggers, hoe nu verder. Het aandeel leek nu in rustig water te zijn en al die rechtzaken die nu kunnen volgen, zullen hun tijd en kosten meebrengen. Dit zal ten kostte gaan van iedereen.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL