Alitalia koopt van KLM centen belang in Air France!

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 30/01/2003 16:21
Van de ca. EUR 171 miljoen die Alitalia van KLM kan ontvangen, heeft zij al een voorschot genomen. Het heeft een belang van 2% in Air France genomen en de kosten ca. EUR 53,9 miljoen.
Het kan verkeren..., Alitilia werkte al samen met de fransen in het Sky Team, maar dat kan de KLM misschien weleens parten spelen.
KLM zit in de Wings alliantie samen met de Amerikanen, Continental en Northwest.
Ook werd vandaag bekend, dat de OR van KLM het vertrouwen heeft uitgesproken in de heer Leo van Wijk CEO van KLM. Wel zal het niet claimen van een schade bij de advokaat door ons bij de eerst volgende vergadering als vraag naar voor gebracht worden, van waarom geen claim! Daar zulllen duidelijke antwoorden moeten komen, om zomaar circa EUR 271 miljoen door de goot weg te spoelen. Het zijn de centen van de aandeelhouders. Daar hoor je de VEB niet over en daar zouden zij veel meer voor op moeten komen, maar dat lijkt wel moeite te kosten.
Wij verwachten in de luchtvaart meerdere samenwerkingen/samengaan en de KLM is met z'n geld een gewilde partner.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL