Imtech: hightech opdracht onderzoek- en innovatiecentrum Duitse auto-industrie

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 02/08/2007 07:43
Imtech N.V. (technische dienstverlening in Europa) maakt bekend dat het van BMW Group in Duitsland een grote opdracht heeft ontvangen voor geavanceerde testtechnologie in het onderzoek- en innovatiecentrum van BMW in München.

Imtech bezit een sterke positie als multidisciplinaire technische dienstverlener in de Duitse autoindustrie. Naast de verzorging van de technische infrastructuur in auto-fabrieken is Imtech marktleider in de ontwikkeling, bouw en exploitatie van geavanceerde testtechnologie. Vanuit een eigen competentiecentrum in Hamburg (UMSI, Umweltsimulation/Prüfstandtechnik) wordt de complete Duitse auto-industrie bediend. Imtech biedt totaaloplossingen voor zowel de ontwikkeling van nieuwe automobieltechnieken als voor nieuwe automodellen. Daarnaast worden kwaliteitstesten uitgevoerd, bijvoorbeeld voor het testen van het motorvermogen (testbed engineering). Ook worden carrosserieën getest, zowel complete voertuigen als onderdelen hiervan. Bovendien levert Imtech innovatieve oplossingen voor het testen en stimuleren van alle relevante klimaat- en wegcondities.

Het onderzoek- en innovatiecentrum van BMW Group (BMW FIZ, Forschungs- und Innovationszentrum) in München vormt het engineeringhart van BMW. Hier worden de BMW-auto's van de toekomst ontwikkeld.

Imtech realiseert innovatieve en hightech klimaat- en windtestruimten waarmee testen op het gebied van kwaliteit, emissie, performance en efficiency onder elke gesimuleerde klimaatomstandigheid plaats kunnen vinden, met andere woorden: hitte, zon, regen, sneeuw, wind en ijs in elke relevante luchtdrukzone op aarde. Imtech verzorgt ook alle additionele technische oplossingen, bijvoorbeeld de koudetechnologie, de dampgeneratoren, alle stroomoplossingen en ontvochtigingstechnologie. Voor alle oplossingen geldt dat deze milieu- en energievriendelijk zijn.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL