HUNTER DOUGLAS NEEMT MINDERHEIDSBELANG IN SELECT BLINDS

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 20/12/2019 08:17
Rotterdam, 20 december 2019 – Hunter Douglas, wereldmarktleider op het gebied van raambekleding (Luxaflex®) en een vooraanstaand producent van bouwproducten, is overeengekomen een 30% minderheidsbelang in Select Blinds te nemen met een optie voor het restant. Select Blinds, een Noord-Amerikaanse online retailer van eigen merk raambekledingproducten, had in 2018 een omzet van USD 94 miljoen. De voorwaarden zijn niet bekendgemaakt.
Select Blinds is gevestigd in Tempe, Arizona, en zal een zelfstandig opererend bedrijf blijven onder het huidige management.
Hunter Douglas heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam en een managementkantoor in Luzern, Zwitserland. De Groep omvat 134 ondernemingen met 47 fabrieken en 87 assemblagebedrijven in meer dan 100 landen. Hunter Douglas heeft ongeveer 25.000 werknemers en had in 2018 een omzet van USD 3,6 miljard.
De gewone aandelen van Hunter Douglas N.V. worden verhandeld aan Euronext en de Frankfurter Börse.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL