Buhrmann rondt terugkoop Preferente Aandelen C succesvol af

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Algemeen advies 31/03/2005 17:16
Buhrmann maakt bekend, dat de terugkoop van alle uitstaande preferente aandelen C is afgerond. De terugkoopsom van USD 520 miljoen is betaald aan Apollo Management en Bain Capital en aan enkele andere beleggers. In samenhang met deze terugkoop is een voorwaardelijke calloptie verleend. De bijzondere rechten van Apollo en Bain zijn met ingang van deze datum vervallen.


Als onderdeel van de financiering voor de terugkoop heeft Buhrmann haar aandelenkapitaal, door middel van een claimemissie, met EUR 250 miljoen verhoogd. De betaling en levering van de nieuwe aandelen Buhrmann heeft plaatsgevonden op 31 maart 2005. Met ingang van deze dag zijn de nieuw uitgegeven aandelen verhandelbaar op Euronext Amsterdam.

Buhrmann heeft daarnaast in februari 2005 voor USD 150 miljoen aan langlopende achtergestelde obligaties uitgegeven.

Volgend op de afronding van de transactie zijn de heer S.W. Barnes, managing director van Bain Capital, en de heer J.J. Hannan, managing partner van Apollo Management, teruggetreden als leden van de Raad van Commissarissen van Buhrmann.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL