P3 Logistic Parks verhuurt meer dan 10.000 m² opslagruimte in Ridderkerk aan VASCO-fulfilment B.V.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

25/11/2021 10:19
- Nog eens 6.500 m² beschikbaar voor onmiddellijke verhuur

Rotterdam | 25 november 2021 - P3 Logistic Parks, een toonaangevende langetermijn investeerder gespecialiseerd in de ontwikkeling en het beheer van logistiek vastgoed in Europa, heeft een huurovereenkomst gesloten met de Nederlandse logistieke dienstverlener VASCO-fulfilment B.V. voor een deel van haar logistieke site P3 Ridderkerk in Nederland.

Een warehouse van circa 10.900 m² alsmede circa 850 m² kantoorruimte en 18 parkeerplaatsen zullen per 1 januari 2022 aan VASCO-fulfilment worden verhuurd. Het terrein is gelegen aan de Ringdijk in Ridderkerk, in het zuidwesten van Nederland. Dankzij de nabijheid van Rotterdam heeft P3 Ridderkerk een goede verbinding met de haven en snelwegen.

P3 werd bij de huurovereenkomst geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting en JLL, terwijl Bridgegap B.V. optrad als bemiddelaar voor VASCO-fulfilment.

P3 Ridderkerk heeft nog 6.500 m² logistieke ruimte en 450 m² kantoorruimte beschikbaar voor onmiddellijke verhuur. De totale oppervlakte van het terrein bedraagt ruim 33.000 m² en bestaat uit twee afzonderlijke warehouses. De andere huurpartner van P3 voor deze site is Yamato.

Léon Vié, Managing Director Nederland & België bij P3 Logistic Parks, licht toe: "We zijn verheugd om VASCO-fulfilment als huurder te verwelkomen. Nederland is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een logistiek knooppunt. Aangezien P3 Ridderkerk al meer dan 20 jaar bestaat, toont onze nieuwe huurovereenkomst voor deze site aan dat P3 een langetermijnvisie heeft voor haar vastgoed. Met de schaarste aan bouwgrond in het achterhoofd, is het voor P3 van essentieel belang om innovatie en zorgvuldig geselecteerde onderhoudsoplossingen toe te passen om klanten in oudere gebouwen een hoogwaardige service te kunnen bieden die voldoet aan de hoogste standaard binnen de industrie."

Ruben de Jager, Managing Director bij VASCO-fulfilment, vult aan: "Onze nieuwe locatie op P3 Ridderkerk biedt ons de perfecte omgeving om als logistieke afdeling voor onze klanten te fungeren. De uitstekende strategische ligging draagt bij aan onze missie om de orders van de klanten van onze klanten op de snelst mogelijke manier af te leveren."

P3 bezit en beheert momenteel zes logistieke locaties verspreid over Nederland, verhuurd aan klanten als Greenyard Fresh, Jumbo, Yamato, Karl Rapp en Cargotech. Zoals vorige maand al werd aangekondigd, ligt P3 op schema om voor het einde van het jaar een project op te leveren in Echt, wat haar 7e locatie in het land zal zijn.

Meer informatie over P3 Ridderkerk vindt u hier.

20211125_P3 Logistic Parks verhuurt meer dan 10.000 m² opslagruimte in Ridderkerk aan VASCO-fulfilment B.V..pdf
177.02 KBBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL