TIE Kinetix verkoopt bedrijfsonderdeel voor € 6 miljoen in contanten

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

15/02/2020 06:51
TIE Kinetix kondigt vandaag haar voornemen aan om haar bedrijfsonderdeel ‘Google-Ads-for-the-Channel’ en Demand Generation te verkopen aan Impartner Inc.. De transactie heeft een waarde van € 6 miljoen in contanten, en betreft 9 personeelsleden in Nederland en de V.S. en verschillende klantovereenkomsten, met een omzet van € 1.9 miljoen (2019).

De voorgenomen transactie is een mijlpaal voor TIE Kinetix en biedt de onderneming een verscherping van de focus op het 100% digitaliseren van de supply chain voor haar klanten. De opbrengsten van deze transactie stellen TIE Kinetix in staat te investeren in verdere groei en marge ontwikkeling van TIE Kinetix’s succesvolle B2B en B2G producten.

De ‘Google-Ads-for-the-Channel’ activiteit, die is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Google heeft zich voorspoedig ontwikkeld in 2019. De product portefeuille bedient grote bedrijven en minder grote klanten in hun streven naar het optimaliseren van hun digitale mediabudgetten, met lage kosten per lead en hoge conversie ratio’s. Hoewel dit product succesvol is, sluit het steeds minder aan op de behoeften van TIE Kinetix’s klantenbasis. Impartner is de juiste partij om deze product portefeuille verder uit te bouwen.

De Demand Generation product suite bedient hoofdzakelijk klanten in de V.S., los en onafhankelijk van de TIE Kinetix supply chain oplossingen. De product suite zal aan Impartner worden overgedragen om daar verder te worden uitgerold naar bestaande en nieuwe klanten.

De verkoop zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 27 maart 2020. De financiële afwikkeling is gepland in het tweede kwartaal van 2020.

Voor vragen over dit persbericht, neem dan contact op met Michiel Wolfswinkel, Chief Financial Officer of TIE Kinetix via info@TIEKinetix.com

Convocation Annual General Meeting of Shareholders
Breukelen, The Netherlands - February 14, 2020 at 6.45 PM CET

TIE Kinetix N.V. (“TIE Kinetix”) today announces its Annual General Meeting
of Shareholders to be held on:
Friday March 27, 2020, in Breukelen at 10.00 AM CET
(Van der Valk Hotel Breukelen)

The convocation for the Annual General Meeting of Shareholders, the agenda with explanatory notes (Dutch only), the financial statements 2019 and the further meeting documents are available via the Company's corporate website: https://tiekinetix.com/en/annual-general-meeting-2020.

For questions about this press release, please contact Investor Relations

of TIE Kinetix via Investor.relations@TIEKinetix.comBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL