Simac positief over de toekomst ,nu nog de koers

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Lezers Schrijven 03/05/2008 09:25
De CEO E van Schagen gaf tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders van 23 april 2008 een uitgebreide toelichting op de gang van zaken in 2007. De trend van zijn betoog was positief en hij schetste voor de naaste toekomst een rooskleurig beeld.
Door de afgelopen jaren te investeren in kansrijke projecten en deze investeringen niet of niet volledig te activeren is een beeld ontstaan dat Simac geen goede resultaten boekte. Deze voorzichtige benadering werkt bij hogere omzetten als een hefboom.
De verwachting is dan ook, dat op niet al te lange termijn bij een stijgende omzet de winst spectaculair zal kunnen stijgen.
Met het aantrekken van de H.H Dekker- Slippens en Stellingsma heeft Simac toppers binnengehaald.
Op de vraag uit de vergadering: Staat Simac open voor een vergaande samenwerking of een overname. Kwam als antwoord dat dit geen optie is, maar dat men er wel over wilde denken als er zich een serieuze partij aandiende. Voorgaande jaren was hier geen sprake van.
Het dividendvoorstel viel bij de vergadering in goede aarde. Men vond het een teken van vertouwen in de toekomst.
Al met al ben ik van mening dat Simac goed bezig is. Er moeten echter nog wat hobbels genomen worden. Hiervoor geldt ook dat er vorderingen gemaakt worden.
Ik ben van mening, dat als je nog wat euri te besteden hebt en Simac wel ziet zitten de huidige koers (2.20/2.25) een aantrekkelijk koopniveau is.
Simac heeft een corporate brochure uitgegeven. Deze publicatie geeft een snellere kijk op de gang van zaken bij Simac in 2007.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL