Verbazing over Corporate Express,

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Lezers Schrijven 30/11/2007 19:52
Het forse volume van vandaag werd voornamelijk bepaald in de slotfase. Hierin werden zo'n 1,5 miljoen stuks van eigenaar verwisseld (afgezet tegen normale dag omzet van 2,4 milj. stuks, is dit fors). Gedurende de dag waren er ook al enkele (voor cxp) grote orders (zowel koop als verkoop) te signaleren, variƫrend van 10 tot 30+ duizend stuks.

Ik vermoed dat de forse handel in de slotfase te wijten is aan de herschikking van de MSCI Europe Index, die op het slot van vandaag zou worden uitgevoerd. Voor meer info: http://iexredactie.beloggen.nl/pages/Topic.aspx?Id=3630

Echter is in de reactie onder dat bericht te lezen dat de schrijver het niet waarschijnlijk vind dat de fondsmanagers pas bij het slot hun orders zullen inleggen.

Dit deed me een lichtje branden. Misschien is dit wel de reden geweest van:
- afgelopen forse daling van cxp
- het niet herstellen met het beursklimaat mee
- het niet reageren op de positieve cijfers van branchegenoot Staples, die er deze week zo'n 20% bij kreeg, wat natuurlijk erg opvallend is.

Want laten we even eerlijk zijn, CXP staat niet bekend als het beste fonds, maar een koers van 6 euro wat sinds 2004 niet meer is voorgekomen is m.i. gewoon ondergewaard.

In ieder geval ben ik benieuwd of maandag de koers wordt "los" gelaten, oftewel de shorters eruit zijn.

Technisch lijkt het aandeel langzaam uit de dalende trend te breken en vormt er een bodem zo net boven de 6.
De overnamespeculatie hoef ik op dit forum niet meer te noemen.

m,vr,gr,
M.J.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL