Ctac presenteert nieuwe cloudoplossing voor woningcorporaties

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

19/09/2016 11:25
Vandaag, 22 september, presenteert Ctac op Corporatieplein haar nieuwe cloudoplossing voor woningcorporaties. Op de beurs in de Expo Houten is het centrale thema ICT, bedrijfsvoering en innovatie.

De corporatiemarkt is, zoals veel markten, sterk aan het veranderen. Met de nieuwe cloudoplossing, draaiend op SAP, wordt ingespeeld en geanticipeerd op trends en ontwikkelingen binnen de sector. Steeds meer apparaten binnenshuis zijn aangesloten op het Internet of Things (IoT), zoals liften en cv-ketels. Hiermee ontstaat de mogelijkheid voor woningcorporaties om realtime inzicht te hebben in deze processen, maar ook in vastgoedontwikkeling en -projecten.

Ook intern zorgt de oplossing voor vermindering van de druk op processen, door vereenvoudiging van de administratie (bijvoorbeeld financieel, verplichtingen en projecten). Daarnaast kan de oplossing makkelijk geïntegreerd worden met bijvoorbeeld aannemers, en zorgt het voor een betere klantbeleving.

Het nieuwe platform zorgt kortom voor meer flexibiliteit, verbeterd inzicht en een hoger gebruiksgemak voor de corporaties die ermee werken. Een voorbeeld hiervan is Vivare, woningcorporatie in de omgeving van Arnhem. In dit artikel vertellen zij over de ervaringen die zij met de cloudoplossing van Ctac hebben.

zie voor beelden op
https://www.ctac.nl/Nieuws/Nieuwsberichten/September-2016/Ctac-presenteert-nieuwe-cloudoplossing-voor-woning

Het is een paar dagen te vroeg open gezet.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL