TKH neemt Alphatronics over

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 01/07/2010 18:07
Verdere versterking security- en zorgsystemen
TKH maakt bekend dat zij overeenstemming heeft bereikt met betrekking tot de overname van Alphatronics BV, gevestigd te Nijkerk. Alphatronics ontwikkelt, produceert en distribueert technisch hoogwaardige oplossingen op het gebied van security- en zorgsystemen.

Alphatronics beschikt over eigen ontwikkel- en productiefaciliteiten, waardoor ze klantspecifieke producten en projecten kan realiseren. De security- en zorgoplossingen van Alphatronics bestaan uit technisch hoogwaardige producten zoals (draadloze) alarmsystemen, kiezers, IP-transceivers, ontvangstapparatuur voor de meldkamer en een gevarieerd aanbod aan zorgproducten.

De acquisitie van Alphatronics sluit aan op de TKH-doelstelling om het aandeel beveiligingsoplossingen in de totaalomzet verder uit te bouwen naar 20%. Tevens wordt het productportfolio voor de zorgoplossingen versterkt middels het in huis halen van eigen technologie.

Alphatronics realiseert met 22 medewerkers (FTE) een omzet van € 6 miljoen op jaarbasis. De activiteiten worden ondergebracht in het security-cluster van TKH, dat deel uitmaakt van het business segment Building Solutions.

De overname van Alphatronics zal vanaf het derde kwartaal 2010 positief bijdragen aan de winst per aandeel van TKH. De overname zal uit de beschikbare middelen worden gefinancierd.

Haaksbergen, 1 juli 2010




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL