Over TKH Group en mogelijke partner.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 26/11/2008 15:45
Met vooruitstrevende telecommunicatie-, elektrotechnische en industriële oplossingen voorzien we in de behoefte van onze opdrachtgevers.
Bij TKH Group hebben we ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van systemen en netwerken voor informatievoorziening, telecommunicatie, elektrotechniek en industriële productie. Stuk voor stuk innovatieve oplossingen waarmee we onze opdrachtgevers overal ter wereld helpen om voorop te lopen. En daarin gaan we ver. De behoefte van onze klanten is het uitgangspunt: op basis van hun en onze ervaring gaan we samen op zoek naar de oplossing die deze behoefte het best vervult. Van advies tot en met inbedrijfstelling. En welke oplossing we ook bedenken; we stellen haar op een slimme manier samen uit de kennis, componenten en technieken van onze werkmaatschappijen en hun partners. Dankzij een geïntegreerde aanpak van uw project kunt u rekenen op een even samenhangende als creatieve oplossing.

Een oplossing is bij TKH altijd een creatieve combinatie van de kennis, componenten en technieken van onze werkmaatschappijen. Specialisten uit onze organisatie werken nauw samen in hechte teams. Bijvoorbeeld engineers, ontwerpers, logistiek specialisten, marketingexperts en procesontwikkelaars. Maar ook met medewerkers van onze opdrachtgevers.We hebben kennis van technische infrastructuren en van systemen voor telecommunicatie en informatietechnologie. Kennis van specialistische kabels maar ook van industriele toepassingen. We steken de koppen bij elkaar zodat unieke en technisch geavanceerde oplossingen ontstaan waarmee we onze opdrachtgevers overal in de wereld vooruit helpen.

wij (redactie XEA.nl) zijn eens gaan zoeken welke ICT bedrijf hier ter beurze erbij (TKH)zou passen.
Dan zouden wij Simac als beste FIT zien,

Simac Techniek NV, sinds 1986 genoteerd aan de beurs in Amsterdam, is als technologiebedrijf actief in de Benelux en Midden-Europa. De kernactiviteiten zijn systeemintegratie, dienstverlening en ontwikkeling met betrekking tot de volgende gebieden:

1. ICT-infrastructuren: ontwerp, implementatie en exploitatie.
2. ICT-applicaties: consultancy, bouwen van netwerkgerelateerde applicaties en beheer hiervan.
3. Industriële Elektronica & Automatisering: levering van producten, projecten en diensten.

Het aantal medewerkers binnen de kernactiviteiten bedraagt ruim 800.

Naast de kernactiviteiten heeft Simac Techniek NV participaties in diverse technologiebedrijven. Doel hiervan is met beperkte investeringen nieuwe activiteiten te ontplooien en nieuwe technologieën te verkennen. Na een aantal jaren worden deze participaties toegevoegd aan de kernactiviteiten of vervreemd.

reactie XEA.nl
Een samengaan zou elkaar aanvullen en ondersteunen.
Zoals wij al schreven techniek en ICT smelten steeds meer samen. Een Simac heeft een klein aantal vrij verhandelbare stukken, de Fam. van Schagen heeft de meerderheid.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL