TMG ontvangt een ongevraagd niet-bindend, voorwaardelijk voorstel van Mediahuis en VP Exploitatie

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 14/12/2016 17:13
In antwoord op recente geruchten in de markt, bevestigt Telegraaf Media Groep N.V. (TMG) dat zij een ongevraagd niet-bindend voorwaardelijk voorstel heeft ontvangen van Mediahuis en VP Exploitatie(= Van Puijenbroek doen bod op Telegraaf Media Groep) voor de verwerving van alle uitgegeven en uitstaande certificaten van TMG voor een indicatieve prijs van EUR 5,25 (cum dividend) in contanten per TMG-certificaat (het Voorstel).

De Raad van Commissarissen en Raad van Bestuur van TMG (de Raden) overwegen en beoordelen het Voorstel zorgvuldig, tezamen met hun financiële en juridische adviseurs, in vergelijking met de zelfstandige strategie en eventuele potentiële strategische alternatieven. Hierbij wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de belangen van alle stakeholders van TMG, inclusief de aandeelhouders. In dat kader is aan Mediahuis en VP Exploitatie toegang gegeven tot bepaalde informatie die van belang is voor de waardering van de onderneming. De interactie heeft nog niet het stadium bereikt dat overleg heeft plaatsgevonden over het Voorstel als geheel. Als adviseurs voor TMG treden onder andere op: ABN AMRO, Rabobank, Allen & Overy, Freshfields, Citigate First Financial.

In de tussentijd blijven de Raden zich richten op de uitvoering van de zelfstandige strategie van TMG in het belang van TMG, de betrokken onderneming en alle stakeholders, inclusief de aandeelhouders.

Verdere mededelingen zullen worden gedaan indien van toepassing.

Dit is een openbare aankondiging van Telegraaf Media Groep N.V. ingevolge artikel 17, paragraaf 1 van de Europese Marktmisbruik Verordening (596/2014). Deze openbare aankondiging bevat geen bod, of een uitnodiging tot het doen van een bod, voor het kopen of aanbieden van effecten in Telegraaf Media Groep N.V.

Over Telegraaf Media Groep
Telegraaf Media Groep N.V. (TMG) is één van de grootste mediabedrijven in Nederland, met sterke merken als De Telegraaf, DFT, Telesport, Metro, Autovisie, Privé en VROUW; regionale dagbladen zoals Noordhollands Dagblad en Gooi- en Eemlander; digitale merken zoals GeenStijl, Dumpert en Gaspedaal; Classic FM en – via een strategisch partnership met Talpa - de landelijke radiozenders Sky Radio, Radio Veronica, Radio 538 en Radio 10. Daarnaast hebben we tientallen andere merken en titels die zich richten op lokale nieuwsvoorziening, entertainment of e-commerce (o.a. GroupDeal). Via Keesing Media Group zijn we marktleider in Europa in puzzelbladen en digitale puzzels. Onze missie is consumenten 24 uur per dag, 7 dagen per week te voorzien van hoogwaardige, gepersonaliseerde en relevante content op het gebied van nieuws, sport en entertainment, via alle denkbare distributievormen. Voor meer informatie over TMG ga naar: www.tmg.nl.

Zie: http://nieuws.tmg.nl/tmg-ontvangt-een-ongevraagd-niet-bindend-voorwaardelijk-voorstel-van-mediahuis-en-vp-exploitatie/
reactie XEA.nl
Wie zullen er achter het manipuleren hebben gezeten?
Waarom wilde de Familie Puijenbroek TMG niet van de beurs afhalen?
Toen wij op uitnodiging van de TMG daar waren om uitleg te geven op dat manipuleren, hoorden wij dat Van Puijenbroek een notering voor de TMG wilden houden, toen vonden wij dat al vreemd. Nu komt de verklaring waarom niet.
Drukken was het geblazen en dan voor een appel en ei er van af.
Waarom HEBBEN TOEZICHTHOUDERS net gedaan of er geen manipulaties waren? AFM, jullie hebben tekort kennis van wat er allemaal gaande is en HOE er gemanipuleerd wordt. Het lijkt wel dat alles kan en mat hier ter beurze.
Dan kun je eenvoudig zeggen die 50% premie lijkt veel, maar we komen wel dik boven de EUR 10 vandaan.
Ook steeds lager er drempels aan de verkoop kant o.a. op EUR 3,75 van verkopen 20.000 sts.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL