CHILI KIEST DEFINITIEF ANTEA GROUP VOOR BEWEEGBARE BRUG CAU CAU + ander bericht.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 23/12/2017 11:38
Heerenveen, 21 december 2017 – Antea Group heeft van het Chileense Ministerie van Openbare Werken de definitieve gunning ontvangen om samen met haar Chileense partner ingenieursbureau LEN Y Asociados een nieuw ontwerp te maken voor de dubbele basculebrug over de rivier Cau Cau in Valdivia, Chili.

De huidige brug over de Cau Cau had in juli 2014 in gebruik genomen moeten worden, maar vlak voor de oplevering deden zich technische problemen voor. De brug wordt opnieuw berekend en herontworpen, waarbij gekeken zal worden welke onderdelen van de huidige brug hergebruikt kunnen worden. De brug, met een lengte van 363 meter en een breedte van 14 meter, verbindt het eiland Las Tejas met het gebied Las Animas en zal hiermee de bereikbaarheid van Valdivia verbeteren.

MOOIE KANS
LEN & Asociados is één van de toonaangevende ingenieursbureaus van Chili en heeft meer dan 40 jaar ervaring in advies- en ingenieursdiensten op het gebied van infrastructuur. “Antea Group is in Nederland al toonaangevend en deze opdracht biedt een mooie kans om ook buiten Nederland onze expertise te laten zien op het gebied van veilige en betrouwbare beweegbare bruggen,” aldus Peter Vos, projectmanager Beweegbare Bruggen.

+
NIEUWBOUW ‘CENTRUMGEBOUW’ VOOR HET NATIONALE PARK DE HOGE VELUWE.
Antea Group start in opdracht van Stichting Het Nationale Park De Hoge Veluwe in het voorjaar van 2018 met de bouw van een nieuw, multifunctioneel publieksgebouw. Het verrijst in het centrumgebied van het Park en moet gereed zijn in de zomer van 2019.

In het centrumgebied van Het Nationale Park De Hoge Veluwe wordt vanaf komend voorjaar gebouwd aan wat volgens het Park een mijlpaal is in haar geschiedenis.

In het gebouw, een ontwerp van architectencombinatie Monadnock/De Zwarte Hond, komen naast het nieuwe Parkrestaurant ook een informatiecentrum, ontvangst- en educatieruimten en de Parkwinkel. De inpassing van het gebouw in de unieke omgeving is vormgegeven door landschapsarchitecten H+N+S.

De bouw van het centrumgebouw en de directe omgeving zijn door Antea Group gegund aan Rots Bouw B.V. uit Aalten. De algehele begeleiding voor dit werk en alle raakvlakken worden door Antea Group verzorgd.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL