Oranjewoud/ANTEA GROEP, Oktober in het teken van Best Value

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 22/09/2017 15:53
In oktober is Dean Kashiwagi, grondlegger van Best Value, weer een week in Nederland. Zijn bezoek gaat altijd gepaard met een groot aantal Best Value congressen. Ook deze keer wordt Antea Group op drie van deze bijeenkomsten vertegenwoordigd door haar Best Value experts.

Businesslijnen: Contracten en Vergunningen

Best Value Verdieping Seminar

Op 9 en 10 oktober vindt het eerste Best Value Verdieping Seminar plaats in Lierop, Noord-Brabant. Deze dagen worden georganiseerd door de Best Value licentiehouders. Door met elkaar en met Dean Kashiwagi de verdieping op te zoeken in diverse cases die zowel de filosofie als de methodiek raken, wordt de deelnemers de mogelijkheid geboden om van en met elkaar te leren. Antea Group wordt op dit seminar vertegenwoordigd door Grietsje van der Heide en Frank Smit.

Best Value inspiratiedag

Op 11 oktober vindt de jaarlijkse inspiratiedag van Best Value Europe plaats in Den Bosch. Het thema van dit jaar is: “Duurzaam Best Value”. Op deze dag kun je kennismaken met Best Value of je laten inspireren hoe je Best Value breder toe kan passen, bijvoorbeeld in een andere sector als de zorg of het onderwijs. Denk ook aan het verbeteren van je prestaties als persoon en/of organisatie, het aanbrengen van focus of verkoop vanuit aantoonbare toegevoegde waarde. Namens Antea Group begeleidt Jasper Flapper de ‘escape room’, waarin de oplossing ligt in de aanpak voor Circulair Best Value aanbesteden.

Best Value Vrienden conferentie

Op 13 oktober vindt de Best Value Vrienden conferentie plaats in Apeldoorn. Thema van deze conferentie is: “Topprestaties door Best Value logica”. Door de complexiteit en de invloed van de (politieke) omgeving, de toenemende invloed van stakeholders, tijdsdruk en een beperkt budget zijn projecten in de openbare ruimte een steeds grotere uitdaging voor onze publieke en uitvoerende instanties. Hierdoor wordt samenwerking onvermijdelijk. Hoe vind je de juiste samenwerkingspartner en hoe werk je samen?
Dean Kashiwagi gaat in op het onderwerp “Best Value is gezond verstand”. Grietsje van der Heide van Antea Group verzorgt een parallelsessie over het opstellen van kwalitatieve documenten.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL