Strukton, Vervoersbedrijf regio New York verbetert veiligheid en efficiency met Nederlandse technologie.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 30/06/2017 09:35
Strukton Rail North America Inc. heeft van een reizigersvervoerder in de regio New York opdracht gekregen voor het leveren van het ZKL 3000 RC systeem. Met deze innovatieve technologie wil de New Yorkse spoorvervoerder de veiligheid van baanwerkers verbeteren, en tegelijkertijd de spoorbeschikbaarheid verbeteren. De hinder voor het treinverkeer wordt met de ZKL 3000 RC tot een minimum beperkt.

De ZKL 3000 RC is een door Dual Inventive, technologiepartner van Strukton, ontwikkelde, zelfsignalerende kortsluitlans. Het innovatieve systeem stelt geautoriseerde spoormedewerkers in staat om gecontroleerd, het spoor buiten dienst te nemen en een veilige werkomgeving te creëren. De lans wordt eenmalig in het spoor geplaatst en kan vervolgens op afstand, zonder dat een medewerker het spoor in hoeft, worden in- en uitgeschakeld. De ZKL 3000 RC kan via een smartphone of tablet worden bediend.

Als de ZKL 3000 RC wordt ingeschakeld, simuleert deze een trein in de sectie, waardoor een spoorbezetmelding wordt gecreëerd en de seinen op rood gaan. De sectie wordt direct geblokkeerd, en spoormedewerkers kunnen hun werk veilig en efficiënt doen.

tijd 10.06
Wat is er gaande met het aandeel Oranjewoud.
De verkoper van de 5.000 sts komt steeds terug, wie is dat of is dat een drukker die aan zichzelf verkoopt!
De orders komen uit alle hoeken van de wereld voor de Antea groep t.w. Antea, Oranjewoud, Strukton en dalle onderdelen van Strukton, rail etc.

Ook vandaag geen mededelingen over de nieuwe datum van de AVA (lees uitgestelde). KAN dit wel?Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL