Model portefeuille
Rendement portefeulle
+12.035 %

Rendement AEX
+33.325 %

Startdatum
01-01-2009

Startwaarde portefeuille € 74082.37

Startwaarde AEX
€ 245.94


Laatste update:
29-01-2010

Strukton, Testspoorlijn Zweden krijgt nieuw beveiligingssysteem

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 08/06/2017 11:24
In opdracht van de Zweedse spoorbeheerder Trafikverket installeert Strukton Rail het Europese treinbeveiligingsysteem ERTMS (European Rail Traffic Management System) op een testspoorlijn tussen Katrineholm en Åby. Trafikverket wil met het testspoor de functionaliteit van ERTMS testen in een echte omgeving, maar zonder het spoorvervoer te beïnvloeden.

ERTMS, dat in heel Europa wordt geïntroduceerd, zorgt ervoor dat het spoorvervoer tussen landen eenvoudiger wordt en dat een grotere treindichtheid kan worden bereikt. In Zweden wordt er nog steeds gebruik gemaakt van het oudere ATC beveiligingssysteem, maar de spoorbeheerder bereidt nu de komst van ERTMS in Zweden voor. De verwachting is dat ERTMS in 2035 in heel Europa zal zijn geïnstalleerd.

Strukton verzorgt de voorbereiding van de technologische baansystemen voor ERTMS.

“Wij zorgen ervoor dat op het testspoor zowel het ATC-beveiligingssysteem als de twee te testen ERTMS-systemen parallel aan elkaar gaan functioneren. Aan het uiteinde van het spoor installeren we seinen die het boordsysteem op de testtrein informatie sturen over welk ERTMS-systeem de trein moet gebruiken”
Eva Spove, locatiemanager bij Strukton Rail in Zweden
Strukton installeert ook de balises, onderstations, elektrische systemen en telecomsystemen. Daarnaast verzorgt Strukton de koppeling tussen de nieuwe en bestaande technologie. De werkzaamheden starten deze week en worden naar verwachting in november van dit jaar afgerond.
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL