Royal Wessanen verkoopt Natudis aan Vroegop Ruhe & Co

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 26/02/2014 07:40
Koninklijke Wessanen heeft een overkomst getekend met Vroegop Ruhe & Co voor de koop en verkoop van Natudis, Kroon en Hagor. De overname is onder meer afhankelijk van goedkeuring door de Autoriteit Consument & Markt (ACM).

De verkoop is in lijn met de strategie van Wessanen om zich verder te richten op het bouwen van haar eigen merken in de Europese markt voor gezonde en duurzame voeding.

Natudis is de grootste distributeur van biologische en reformproducten in de Benelux. De biologisch versleverancier Kroon is ook onderdeel van Natudis, evenals het Belgische Hagor, distributeur van biologische voeding en de Natuurwinkel franchiseketen.

Vroegop is een vooraanstaande Nederlandse groothandel en importeur van (biologische) aardappelen, groente, fruit en exotische producten. Tevens is zij een logistiek dienstverlener voor versproducten voor foodservice en retailbedrijven.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL