Vopak geeft update over markt- en strategische ontwikkelingen

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 07/12/2012 07:16
- Vandaag organiseert Vopak de Capital Markets Day 2012 in Rotterdam.
Tijdens de Vopak Capital Markets Day zullen leden van de Raad van Bestuur en andere senior executives een update geven aan de financiёle gemeenschap over een aantal specifieke onderwerpen ten aanzien van de strategische ontwikkelingen en relevante veranderingen in de internationale markten voor olie, gas, biobrandstoffen, plantaardige oliën en chemicaliën waarin Vopak actief is. Vopak is goed gepositioneerd om verder te bouwen op de wereldwijde trends in de energie- en chemiesector, maar blijft tegelijkertijd de gevolgen voor haar business als gevolg van de economische onrust nauwlettend in de gaten houden.
Alle huidige projecten in aanbouw (inclusief Thames Oilport) zullen 4,9 miljoen cbm aan opslagcapaciteit toevoegen aan onze bestaande opslagcapaciteit van bijna 30 miljoen in de jaren tot en met 2015. Op grond van de huidige projecten in aanbouw en de potentiële mogelijkheden voor verdere uitbreiding van Vopaks terminalnetwerk is het onze ambitie een EBITDA van
EUR 1 miljard te realiseren in 2016, het jaar waarin wij onze 400-jarige geschiedenis van ondernemerschap vieren. Om deze ambitie te kunnen realiseren, zijn de goedkeuring en succesvolle uitvoering van additionele winstgevende projecten een vereiste.
Naast de presentaties zal er een bezoek aan Gate terminal - de eerste importterminal voor vloeibaar gas (LNG) in Nederland - worden georganiseerd. Alle presentaties van de Vopak Capital Markets Day zullen op 7 december 2012 vanaf circa 7:00 uur beschikbaar zijn op de corporate website van Vopak (www.vopak.com)



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL