Vijfjarig onderhoudscontract voor Acerinox in Campo de Gibraltar toegekend aan Imtech

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 08/07/2014 09:28
Het contract beslaat onder andere het werktuigbouwkundig onderhoud van alle proceslijnen in de fabriek.

Acerinox, 's werelds grootste producent van roestvaststaal heeft opnieuw het onderhoud van de fabriek in Palmones (gemeente Los Barrios) in de provincie Cádiz toevertrouwd aan Imtech Spanje. Imtech zal de komende vijf jaar verantwoordelijk zijn voor het werktuigbouwkundig onderhoud van alle hoofd- en hulpproceslijnen van de gehele staalfabriek, naast het onderhoud van de motorpompen.

Het onderhoud bevat reparatie (staalproductie, warm en koud walsen), preventief en voorspellend onderhoud (geplande check-ups, inspecties en correcties), revisie van vervangen onderdelen (staalproductie, warm en koud walsen) en preventief en corrigerend onderhoud van de hulpsystemen (watermanagement en distributie, karren en motorpompen). Verder zal er ook rekening worden gehouden met factoren zoals besparingen in smeermiddelen, olie en restmaterialen.

De algemeen directeur van de Industriedivisie van Imtech Spanje, José Cano, benadrukte dat ‘dit contract van groot belang is voor het bedrijf, omdat het gezien kan worden als een van de belangrijkste onderhoudsprojecten in staalfabrieken in Spanje en in heel Europa. Daarbij komt dit naast de recente toekenning van het grootste onderhoudscontract voor de petrochemische fabriek van Cepsa, ook voor een periode van vijf jaar. Het leidt geen twijfel dat beide contracten ons aanzienlijke stabiliteit op de langere termijn geven.’

Imtech, die hiervoor ook al als onderhoudsbedrijf voor deze fabriek werkte, introduceert een nieuwe aanpak voor het beheer, met een opvallend doeltreffende procedure en proactieve dienstverlening. Bij de uitvoering van dit contract zal Imtech meer dan 225 mensen inschakelen, naast de ondersteuning die de organisatie biedt met haar eigen interne structuur.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL