Ecomatters werkt voor opdrachtgevers in de industrie over de hele wereld. Onder onze klanten bevinden zich onder meer

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Beleggingsadvies 15/12/2014 14:16
Onze Klanten en partners.
AkzoNobel is de grootste verf- en coatingsproducent ter wereld en een vooraanstaand producent van specialistische chemicaliën. AkzoNobel is een sectorleider in de Dow Jones Sustainability Index in 2013 en heeft een sterke focus op de ontwikkeling van duurzame oplossingen.

Teijin Aramid, een dochteronderneming van de Teijin Groep, is een wereldwijd leider in hoogwaardige aramide vezels. Haar producten worden wereldwijd gebruikt in veel verschillende toepassingen en markten zoals automobiel, optische vezel kabels en olie & gas. In samenwerking met Teijin Aramid heeft Ecomatters het Customer Benefit Model ontwikkeld.

TNO Triskelion is een contract research organisatie met expertise in de toxicologie, analytische chemie en risico-analyse van chemische stoffen. Het fungeert als adviseur op het gebied van kwaliteit en veiligheid door het voortouw te nemen in het leveren van slimme, high-tech oplossingen.

Veolia Environnement is een wereldwijd leider in de sector van milieudiensten. Het biedt maatwerk oplossingen in drie complementaire business areas: Water, Afvalbeheer en Energiebeheer.

CEPE is de Europese Raad van de verf, drukinkt en kunstenaars’ kleuren, waarin ongeveer 85% van deze industrie verenigt is door middel van lidmaatschap. Ecomatters heeft een speciale coating Eco footprint tool ontwikkeld voor CEPE, die bijna alle Europese coatings bedrijven kunnen gebruiken om betrouwbare en onderling vergelijkbare eco-voetafdrukken te berekenen voor hun producten.

UCB is een wereldwijd, biofarmaceutisch bedrijf dat zich toespitst op ernstige ziekten in twee therapeutische gebieden: het centrale zenuwstelsel en immunologie. Actief in circa 40 landen, streeft UCB ernaar een patiëntgericht biofarmaceutisch leider te zijn en het leven van mensen met ernstige ziekten te transformeren.

HG International is een Nederlandse producent van schoonmaak- en onderhoudsproducten. HG’s uitgebreide assortiment, dat meer dan 300 producten omvat voor elke denkbare reinigings- of onderheidsbehoefte, is wereldwijd verkrijgbaar bij detailzaken variërend van tegelhandelaren tot drogisterijen, en van bouw- tot supermarkten.

Stichting Duurzaam Repareren is een non-profit organisatie die zich richt op het zichtbaar maken van garagebedrijven die, volgens een reeks objectieve criteria, milieuvriendelijk werken. Door consumenten in staat te stellen duurzaamheid mee te laten wegen in hun keuze, draagt stichting Duurzaam Repareren ​​bij aan duurzame reparatie en onderhoud van motorvoertuigen.

Corbion is een wereldwijde marktleider in biogebaseerde voedselingrediënten en biochemische producten op basis van hernieuwbare en duurzame bronnen. Met haar toonaangevende deskundigheid helpt Corbion haar klanten producten te ontwikkelen met verbeterde functionaliteit, lagere gebruikskosten en verbeterde milieuvriendelijkheid.
Partners en samenwerking
Ecomatters heeft een breed netwerk van professionals in de academische wereld en het grotere gebied van de veiligheid van duurzaamheid en chemische. Wij werken in samenwerking met o.a. Universiteit Leiden, Technische Universiteit Delft, Universiteit Nijmegen, Chris Braun Consultancy en Wilmer Tox Consulting.

bron Eccomatters

Teijin en Corbion hebben op meerdere terrein samenwerkingen, daarom ontkende Corbions CEO op onze vraag of Teijin klant was van Corbion niet. Maar zei, wij praten niet overonze klanten, begrijpt U.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL