Aandeelhoudersvergadering DOCDATA N.V. keurt alle voorgestelde besluiten goed

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

22/02/2018 07:14
Besluitvorming door Algemene Vergadering van Aandeelhouders
Tijdens de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van DOCDATA N.V., welke hedenmiddag 21 februari 2018 is gehouden, zijn de volgende besluiten genomen, overeenkomstig de voorstellen daartoe door Directie en Raad van Commissarissen:

Statuten te wijziging waarmee de naam van de onderneming wijzigt in Ease2pay N.V. .
Benoeming van mevrouw Nadja van der Veer en de heer Wim Fahrner als leden van de Raad van Commissarissen.
Besluit tot uitgifte van en/of het verlenen van rechten tot het nemen van aandelen tot ten hoogste 10% van het huidige geplaatste aantal aandelen van de Vennootschap, plus uitgifte van en/of het verlenen van rechten tot het nemen van aandelen voor een additionele 10% van het huidige geplaatste aantal aandelen van de Vennootschap, welke additionele 10% kan worden aangewend voor diverse doeleinden waaronder, maar niet beperkt tot, de financiering van fusies en overnames.
Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders waren 5.191.941 van de 7.699.999 stemgerechtigde aandelen DOCDATA N.V. vertegenwoordigd, waarmee de opkomst 67,43% bedroeg. Voor de stemverhouding bij elk van de ter vergadering behandelde stempunten, verwijzen wij naar het op de corporate website van DOCDATA N.V. (www.docdatanv.com) onder Investeerders / Aandeelhoudersvergaderingen geplaatste overzicht met stemresultaten.

tijd 09.35
DocData EUR 2,53 -7ct vol. 21.996



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL