Model portefeuille
Rendement portefeulle
+12.035 %

Rendement AEX
+33.325 %

Startdatum
01-01-2009

Startwaarde portefeuille € 74082.37

Startwaarde AEX
€ 245.94


Laatste update:
29-01-2010

Telefónica introduceert baanbrekende mobiele connectiviteit voor IoT devices met nieuwste clouddienst van Gemalto

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/08/2017 07:08
Amsterdam, 1 augustus 2017 - Gemalto, de wereldleider in digitale beveiliging, levert de On-Demand Connectivity clouddienst aan Telefónica Group, een van de grootste telecommunicatiebedrijven ter wereld. Klanten van Telefónica kunnen vanaf nu hun mobiele abonnement voor elk toestel met een eSIM moeiteloos en draadloos beheren. Hierdoor kunnen zij een abonnement kopen of hun huidige abonnement wijzigen zonder dat het nodig is om van simkaart te wisselen. Door de clouddienst ontstaat baanbrekende mobiele connectiviteit voor consumentenproducten, zoals pc's en wearables.

De nieuwe clouddienst van Gemalto is beschikbaar voor alle mobiele operators van Telefónica Group, verspreid over 17 landen. Gemalto's oplossing voldoet volledig aan de meest recente voorschriften van de GSMA voor het op afstand beheren van simkaarten. Gemalto wil met deze oplossing de gebruiksvriendelijke mobiele connectiviteit uitbreiden naar miljoenen consumentenapparaten en de gebruikers nieuwe diensten aanbieden. Of het nu gaat om gezondheidsmonitoring, volgsystemen, het verbinden van tablets en laptops onderweg of fitnessactiviteiten naar een hoger niveau tillen met de hulp van een smartwatch, dit is allemaal mogelijk zonder dat je een smartphone bij je hoeft te dragen.

Door de cloudgebaseerde on-demand connectiviteitsdienst bespaart de eSIM opslagruimte in de consumententoestellen. Bovendien wordt het vormgevings- en logistieke proces gestroomlijnd, terwijl de hoge kwaliteit in security gewaarborgd blijft. Gemalto's oplossing creëert nieuwe markten voor mobiele netwerkoperators en schept kansen voor vernieuwing, differentiatie en nieuwe consumentendiensten voor de leveranciers van devices.

"Een naadloze eSIM-verbinding voor tablets, smartwatches en andere wearables is cruciaal voor het algemene gebruik van consumentenproducten en -diensten waarbij connectiviteit essentieel is voor de gebruikerservaring", zegt Fred Vasnier, Executive Vice President Mobile Services en IoT bij Gemalto. "Ik verwacht dat dit een nieuw tijdperk inluidt voor uitstekende resultaten in de digitalisering van de klantervaring. Het gebruik zal stijgen en het is mogelijk om meerdere toestellen te verbinden terwijl de klant slechts één abonnement nodig heeft."
Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL