Model portefeuille
Rendement portefeulle
+12.035 %

Rendement AEX
+33.325 %

Startdatum
01-01-2009

Startwaarde portefeuille € 74082.37

Startwaarde AEX
€ 245.94


Laatste update:
29-01-2010

Gemalto zorgt voor een digitale autosleutel op basis van uw smartphone

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 15/05/2017 07:02
Op een veilige manier uw auto vergrendelen/ontgrendelen en starten met uw smartphone
Amsterdam, 15 mei 2017 - Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), de wereldwijde leider in digitale beveiliging, biedt nu haar Trusted Services Hub (TSH) aan ter ondersteuning van een nieuwe, op een smartphone-gebaseerde, 'digitale autosleutel' van Daimler AG voor de Mercedes-Benz E-klasse. De innovatieve oplossing van de premium autobouwer geeft chauffeurs de vrijheid om hun voertuig te vergrendelen/ontgrendelen en te starten door enkel en alleen een smartphone met NFC te gebruiken. De TSH van Gemalto zorgt voor een naadloos, veilig en draadloos gebruik van digitale sleutels op elk type telefoon dat de oplossing ondersteunt.

Is de sleutel eenmaal veilig gedownload naar een beveiligd element* via de TSH van Gemalto, dan kunnen bestuurders hun voertuig vergrendelen/ontgrendelen door de smartphone eenvoudig tegen de deurklink te houden. De motor kan ook worden gestart door op de startknop te drukken terwijl de telefoon in de oplader van het dashboard ligt. Deze functioneert zelfs wanneer de batterij van de telefoon** leeg is, zodat het niet langer nodig is om een conventionele sleutel bij te hebben.

Als integraal onderdeel van het 'Mercedes me connect'-programma zal de digitale autosleutel naadloos verbinding maken met de services die voldoen aan de vereisten van moderne mobiliteit en digitale levensstijlen.

"Digitalisatie vereist dat bedrijven hun expertise inzetten om sterke relaties aan te gaan met alle belanghebbenden binnen het ecosysteem van de verbonden auto," zegt Christine Caviglioli, vicepresident New Mobility Solutions bij Gemalto. "Voor Daimler AG wordt dit doel volledig ondersteund door onze oplossingen, waardoor we onze klanten innovatieve services kunnen bieden via het apparaat van hun voorkeur zonder dat er een probleem is met de beveiliging."

*Een beveiligd element is een manipulatiebestendig hardwareplatform dat in staat is om gehoste applicaties te beveiligen en vertrouwelijke en cryptografische gegevens op te slaan. Het is aanwezig in een SIM die wordt voorzien door een mobiele netwerkoperator en/of een eSE (embedded Secure Element) door OEM's ingebouwd in een mobiele telefoon."

**tot 10 keer vergrendelen/ontgrendelen in de volgende 24u als de smartphone deze functionaliteit ondersteunt.


Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL