Gemalto's veilige smart chip wordt geïntegreerd in de Samsung Galaxy S8 op geselecteerde markten

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 04/05/2017 07:11
Amsterdam, 4 mei 2017 - Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), wereldleider in digitale beveiliging, biedt zijn embedded Secure Elements (eSE) - een slimme chip met een beveiligd besturingssysteem en beveiligde toepassingen - aan voor gebruik in een reeks nieuwe smartphones van Samsung, waaronder de recent gelanceerde Galaxy S8. Deze oplossing ondersteunt Samsung Pay en transport- en ticketingsystemen in specifieke markten.

Deze samenwerking biedt Samsung een uniek kanaal om hun veilige diensten om het even waar ter wereld uit te rollen. Dankzij Gemalto's wereldwijde ervaring en connecties met verschillende dienstenleveranciers via zijn Trusted Services Hub, biedt de combinatie van Gemalto's strategische partnerschappen en technologiecertificaten Samsung de mogelijkheid om relaties op te bouwen met toonaangevende transportoperatoren over de hele wereld.

"Gemalto is zeer verheugd om geselecteerd te zijn door Samsung voor de nieuwe Galaxy S8 en een groot aantal andere toestellen. Wij bieden Samsung met plezier een totaaloplossing aan die het succes bewijst van onze strategie gebaseerd op onze uiterst geavanceerde eSE. Zij ondersteunt een unieke combinatie van kenmerken, en ons TSH-aanbod vormt één instappunt tussen fabrikanten van toestellen en dienstenleveranciers," zegt Suzanne Tong-Li, Senior Vice President of Greater China and Korea for Mobiles Services and IoT.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL