34 leden van Bridge Alliance krijgen toegang tot Gemalto's on demand connectiviteit op IoT toestellen voor de industrie en voor consumenten

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 01/02/2017 07:05
Amsterdam, 1 februari 2017 - Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), wereldleider in digitale beveiliging, werd uitgekozen als leverancier van zijn on-demand connectiviteit-oplossing (ODC) aan Bridge Alliance. Bridge Alliance is een partnerschap van 34 vooraanstaande mobiele netwerkoperatoren (MNO's) in de regio Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika dat meer dan 800 miljoen klanten vertegenwoordigt. Als Gemalto's on-demand connectiviteit-oplossing wordt gecombineerd met ingebedde simkaarten (eSIM) betekent dat het einde van de logistieke uitdagingen die gekoppeld zijn aan online connectiviteit leveren in verschillende regio's voor fabrikanten van Internet of Things-toestellen (IoT) en IoT-dienstverleners.

Dankzij het inschrijvingsbeheer op afstand kunnen gebruikers gemakkelijk verbinding maken met elke aangesloten netwerkoperator van Bridge Alliance, waardoor hun toestellen onmiddellijk verbonden zijn met het internet en ze hun mobiele abonnementen moeiteloos kunnen beheren. Deze oplossing is compatibel met GSMA's ingebedde SIM M2M-specificaties voor industriële IoT-toepassingen en GSMA's ingebedde SIM-specificaties voor consumententoestellen.

IoT is een van de snelst groeiende markten van vandaag. Volgens de prognoses van IHS Markit voor 2016 zullen er in 2017 wereldwijd 20 miljard IoT-toestellen in gebruik zijn. Dit aantal zal toenemen tot 30 miljard in 2020, en in 2025 tot 75 miljard*. Er doet zich tevens een marktverandering voor van uiterst gespecialiseerde toestellen naar IoT-toestellen die niet sectorgebonden zijn, met als voorbeeld de verbonden gloeilampen die kunnen worden gebruikt in verschillende sectoren.

"Onze focus bestaat erin klanten naadloze connectiviteitsdiensten van wereldklasse aan te bieden op IoT-toestellen, zowel voor de industrie als voor de consumenten," zegt Eileen Tan, Chief Executive Officer bij Bridge Alliance. "Dankzij ons partnerschap met Gemalto kunnen we de draadloze levering van connectiviteitsdiensten automatiseren om te voldoen aan de hoge eisen van onze klanten."

"IoT is de ruggengraat van veel nieuwe trends en technologieën, zoals Industrie 4.0 en Big Data", zegt Sashidhar Thothadri, Vice President of Sales, South Asia & Japan bij Gemalto. "We kijken ernaar uit een echt flexibele manier aan te bieden om verbinding te maken met elk IoT-toestel naarmate de interesse groeit, gaande van verbonden wagens tot wearables en andere industriële M2M-toepassingen - en dat in een uitgestrekt gebied, dankzij de ledennetwerken die aangesloten zijn bij Bridge Alliance."

*Bron: IoT Platforms-Enabling the Internet of Things, IHS Markit




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL