Delta Lloyd verkoopt commercieel vastgoed

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 23/12/2015 07:35
Met de verkoop van haar portefeuille beleggingen in winkelpanden aan European Property Investors Special Opportunities 4 (EPISO 4) geadviseerd door Tristan Capital Partners heeft Delta Lloyd haar volledige portefeuille commercieel vastgoed afgestoten. Delta Lloyd legt in de toekomst haar focus voor beleggingen in direct vastgoed volledig op huurwoningen. De verkoop van deze winkelportefeuille heeft een totale waarde van ruim € 273 miljoen. De portefeuille omvat 15 toonaangevende winkelcentra en -panden verspreid over ons land. In november verkocht Delta Lloyd haar kantoorpanden voor € 226 miljoen aan First Sponsor Group. Beide transacties hebben naar verwachting een beperkte impact op de solvabiliteitsratio van de groep.

Hans van der Noordaa, bestuursvoorzitter Delta Lloyd: "De verkoop van de winkel- en kantorenportefeuille maakt deel uit van de aangekondigde managementacties in de overgang naar Solvency II. De acties, die er onder andere voor zorgen dat onze risicopositie verbetert, verlopen naar tevredenheid. We hebben inmiddels circa € 500 miljoen aan commercieel vastgoed in onze beleggingsportefeuille van de hand gedaan. De verkoop draagt bij aan het vereenvoudigen van de vastgoedportefeuille en het verminderen van risico's in de beleggingsportefeuille."

tijd 09.59
Delta Lloyd reageert goed op de verkopen EUR 5,349 +29ct vol. 1,4 milj.



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL