Wavin, Agenda voor AVA en Jaarverslag 2010 beschikbaar op www.wavin.com

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 16/03/2011 11:34
Zwolle, 16 maart 2011 – Wavin, marktleider in Europa op het gebied van kunststof leidingsystemen, maakt bekend dat zowel de agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) als het Jaarverslag 2010 (in het Engels) vanaf vandaag online beschikbaar zijn. Beide documenten zijn terug te vinden in het Investor Relations hoofdstuk van de Wavin corporate website (www.wavin.com).

De AVA wordt gehouden op woensdag 27 april 2011, aanvang 14.00 uur in het Rosaruim, Amstelpark 1 (1083 HZ) Amsterdam.
De agenda omvat onder andere de benoeming van Maarten Roef tot lid van de Raad van Bestuur, zoals aangekondigd in een persbericht op 9 augustus 2010, en de benoeming van Aad Kuiper tot lid van de Raad van Commissarissen, zoals aangekondigd in een persbericht op 2 maart 2011.

Biografische details Maarten Roef en Aad Kuiper
Maarten Roef (46) is vanaf 1999 werkzaam bij Wavin, aanvankelijk als Managing Director van de export organisatie Wavin Overseas, daarna als Managing Director van Wavin Benelux en sinds 2006 als Managing Director North West Europe. Daarvoor werkte hij in diverse verkoop- en marketing functies bij DSM Chemicals en Van Leer Packaging. Maarten Roef is afgestudeerd als bedrijfseconoom.

Aad Kuiper (50) is President en CEO van de activiteiten van Hunter Douglas in Europa, het Midden-Oosten en Afrika en Vice President van Hunter Douglas N.V. Voor zijn aanstelling bij Hunter Douglas vervulde hij diverse managementposities bij Akzo Nobel N.V. Aad Kuiper brengt ruime ervaring in op het gebied van internationaal zakendoen in het algemeen en de bouwsector specifiek.

Registratiedatum en steminstructies
Voor deze Algemene Vergadering van Aandeelhouders geldt 30 maart 2011 als de ‘Registratiedatum’. Aandeelhouders die de vergadering willen bijwonen dan wel zich ter vergadering willen laten vertegenwoordigen, kunnen zich vanaf 31 maart tot en met uiterlijk 20 april 2011 laten registreren.
Aandeelhouders die de vergadering niet in persoon kunnen bijwonen, kunnen na registratie een elektronische volmacht en steminstructie verlenen aan een derde partij. Gevolmachtigden die namens meerdere aandeelhouders steminstructies hebben ontvangen en die voor de door hun vertegenwoordigde aandelen verschillende steminstructies hebben ontvangen, worden vriendelijk verzocht om uiterlijk 25 april 2011 contact op te nemen met Wavin zodat de betreffende steminstructies op de juiste wijze worden verwerkt.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL