Wavin, Besluiten Algemene Vergadering van Aandeelhouders Wavin, 21 april 2010

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 21/04/2010 18:57
Zwolle, 21 april 2010 – Wavin N.V., marktleider in Europa op het gebied van kunststof buis- en leidingsystemen, heeft vandaag in Amsterdam haar Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) gehouden.
Herbenoemingen
De AVA stemde in met de herbenoeming van alle leden van de Raad van Bestuur voor een nieuwe periode van vier jaar, met uitzondering van Wavin CEO Philip Houben die, conform het voorstel, tot het eind van het jaar werd benoemd. Zoals eerder aangekondigd zal de heer Houben aan het eind van het jaar terugtreden en Henk ten Hove, op dit moment Executive Vice President, zal hem opvolgen. Vanaf vandaag is de heer Ten Hove waarnemend CEO.
De heer R.H.P.W. Kottman werd voor een tweede periode van vier jaar herbenoemd als lid van de Raad van Commissarissen.
Reverse Stock Split
De Algemene Vergadering ging akkoord met een wijziging van de statuten van de vennootschap waardoor een reverse stock split (‘omgekeerde aandelensplitsing’) mogelijk wordt van 8 gewone aandelen met een nominale waarde van EUR 0,05 elk in 1 gewoon aandeel met een nominale waarde van EUR 0,40. Op maandag 3 mei 2010 kan voor het eerst gehandeld worden in gewone aandelen Wavin met de nieuwe nominale waarde. De aanpassing van de statuten van de vennootschap vindt plaats op zondag 2 mei 2010.
De laatste handelsdag van de Wavin aandelen met de huidige nominale waarde van EUR 0,05 is vrijdag 30 april 2010. The ISIN code voor de Wavin aandelen met de nieuwe nominale waarde van EUR 0,40 zal NL0009412683 zijn. Het Euronext symbool WAVIN blijft ongewijzigd.
Voor de aandeelhouder zal de reverse stock split worden afgehandeld door de bank of commissionair waar de aandelen zijn geregistreerd, op de voor die bank of commissionair gebruikelijke manier.
Na afwikkeling van de reverse stock split zal Wavin 50.782.132 gewone aandelen hebben uitstaan.
Jaarrekening en accountant
De AVA stelde tevens de jaarrekening over 2009 vast en benoemde PricewaterhouseCoopers als externe accountant voor het financiële jaar 2010.
Financiële kalender 2010
17 augustus
Publicatie van resultaten eerste halfjaar 2010
28 oktober
Trading Update derde kwartaal



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL