USG People breidt online dienstverlening uit met Netwerven

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 02/10/2014 15:14
Almere, 2 oktober 2014 - USG People maakt bekend dat zij 51% van de aandelen van Netwerven heeft verworven. Hiermee breidt zij haar online dienstverlening verder uit.

Netwerven is een Nederlandse onderneming die werkgevers sinds 2006 helpt bij activiteiten op de scheidslijn tussen het effectief inzetten van online recruitment en online marketing. Netwerven adviseert en ondersteunt bij het bouwen en inzetten van een recruitmentstrategie en bij de optimalisatie van het recruitmentproces. Refurls, de social referral recruitment tool van Netwerven biedt een oplossing waarmee bedrijven de sociale netwerken van hun medewerkers en contacten kunnen inzetten om nieuwe medewerkers te werven.

Met het meerderheidsbelang in Netwerven verwerft USG People een onderscheidende online recruitment propositie. USG People beoogt hiermee de toegevoegde waarde voor haar klanten te verhogen door het werving- en selectieproces efficiƫnt en effectief in te regelen.

Rob Zandbergen, CEO USG People N.V.: "Met de activiteiten van Netwerven bouwen we onze online dienstverlening verder uit, in lijn met onze strategie. We zijn ervan overtuigd dat Netwerven een waardevolle aanvulling is op onze bestaande dienstenportfolio."

De acquisitie werd betaald in contanten en gefinancierd uit eigen middelen en zal direct bijdragen aan de winst.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL