Innoconcepts claim niet goed ingevuld.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 14/05/2018 10:23
Innoconcepts
Waarom duurt het zolang voor het management van Innoconcepts voor het GERECHT komt wegens BEDROG!
Wij hebben een rapport over Innoconcepts van 5 december 2008 over vreemde prijsvorming begin 2009 (7/1) persoonlijk afgegeven Te Amsterdam aan het Bureau Financiële economische Recherche (BFER).
Die hadden dat doorgeschoven naar de AFM.
Als wij schade hadden opgelopen bij transacties in aandelen Innoconcepts moeten wij aangifte tegen Innoconcepts doen bij de plaatselijke Politie.
Op donderdag 8 jan om 07.10 uur hadden wij contact met de plaatselijke politie dhr. Hans V. en vertelde dat XEA.nl GEEN uitleg mocht komen geven in de bijeenkomst waar o.a. ECD, AFM, BFER e.a. waren om uitleg te geven.
Dat hadden wij namelijk aangeboden.
Toen wij enige tijd later contact zochten met de BFER, werd er door dhr. v. B. gezegd tegen ons, dat het contact door de AFM met XEA.nl niet naar wens was verlopen.
op 31 maart 2009 belde kort na de middag de heer v. B. (BFER) en zei het volgende: 'wij hebben de kennis niet en de AFM wel en de heer v.d. B. zal al wel met U gesproken hebben'.
Op 2 april gebeld met de plaatselijke Politie dhr. Hans V. en het e.a. uitgelegd.
Die zei: dan zijn ze (AFM) wel laat met hun uitleg, maar worden jullie NIET om de tuin geleid!
In een later contact met de AFM vertelde die dat zij het rapport NIET hadden ontvangen.

Wat als de AFM WEL direct een onderzoek was begonnen bij Innoconcepts, was het bedrog van het Innoconcepts management dan WEL opgevallen!"
In december 2010 wordt Innconcepts failliet verklaard.

want op 11 dec. 2015 staat er in het FD.
Het voormalige bestuur van Innoconcepts, een beursgenoteerd uitvindersbedrijf dat eind 2010 failliet ging, heeft samen met accountant Deloitte voor 18 miljoen euro geschikt. Daarmee zijn beschuldigingen van wanbeleid en wanprestatie van de baan. Inclusief de schikking is er nog een EUR 20 miljoen in de boedel van Innoconcepts, gaat dat soms allemaal naar de banken?
https://www.businessinsider.nl/wanbeleid-innoconcepts-bestuur-en-accountant-schikken-voor-18-miljoen-euro-604360/
Waar blijft de schade vergoeding voor de benadeelden? VEB waar blijft U?
We zijn ca. 1 1/2 jaar later. Wij moeten maar eens met Cur. Louis Detering bellen.
De AFM is in deze zaak ook niet vrij uit gegaan, zij waren te laat of hebben met ONS rapport NIETS gedaan.

Waarom herhaling jullie dit steeds kregen wij te horen!
Omdat het antwoord van de VEB uitblijft, waarom niet meedoen met de andere partijen(Detering)? Nu is dat geld vrijwel WEG! Beetje laat vinden wij en waarom ook geen antwoord naar XEA.nl, naar aanleiding van onze vraag in het "Vragenuurtje"!

Innoconcepts
Wij hebben gisteren 5 juli (2017)contact gehad met 't kantoor van Taylorwessing ('t knt. van Louis Deterink curator) en er worden geen mededelingen meer naar XEA.nl gedaan over de zaak, slechts wordt er verwezen naar de openbare verslagen die er e/o geweest zijn inzake het faillissement van Innoconcepts, meer krijgen wij niet meer te horen.
uit het FD van dec. 2015
Het voormalige bestuur van Innoconcepts, een beursgenoteerd uitvindersbedrijf dat eind 2010 failliet ging, heeft samen met accountant Deloitte voor 18 miljoen euro geschikt. Daarmee zijn beschuldigingen van wanbeleid en wanprestatie van de baan.
Dit geld is met de aanmelders geschikt werd ons 29 mei j.l.(2017)(des morgens) verteld. Na aanmelding zou moeilijk worden.

VEB wat is de stand van zaken met UW verzoek inzake Innoconcepts?
Wij hebben dit ook toen voorgelegd tijdens 't telefoon vragenuurtje aan de VEB, er zou overleg plaats vinden en daarna... ?
Waarom wil de curator niets meer zeggen? Wie zit daar achter? Vreemde zaak!


11 dec.2015
Het voormalige bestuur van Innoconcepts, een beursgenoteerd uitvindersbedrijf dat eind 2010 failliet ging, heeft samen met accountant Deloitte voor 18 miljoen euro geschikt. Daarmee zijn beschuldigingen van wanbeleid en wanprestatie van de baan.

Dat meldt het Financieele Dagblad vrijdag.

De schikking met de curator staat vermeld in het laatste gedeponeerde faillissementsverslag, aldus de krant. Het schikkingsbedrag wordt genoemd door verschillende bronnen. Het voormalige bestuur en de accountant waren eerder door de curator aansprakelijk gesteld voor het tekort in de failliete boedel van ruim 63 miljoen euro.

Hip uitvindersbedrijf Innoconcepts

Innoconcepts ging in 1998 naar de beurs en behoorde aanvankelijk tot de hippe bedrijven die meesurfden op de technologiehype op de beurs rond de milleniumwisseling. Het idee van ondernemers Peter Langerak en Peter Teerlink was om uitvindingen van particulieren over te nemen en ‘marktrijp’ te maken.

Later ging het bedrijf over op het vermarkten van technologieën voor het maken van onder meer cd- en dvd-hoesjes.

In de jaren 2009 en 2010 ontstonden grote financiële problemen die uiteindelijk leidden tot het faillissement van Innoconcepts.

Curator Louis Deterink gaf eerder al aan dat er zowel door het bestuur als accountant Deloitte grote fouten zijn gemaakt.

Deterink vond de corporate governance onprofessioneel en constateerde een reeks dubieuze transacties. Dat Deloitte de jaarverslagen van 2008 en 2009 desondanks heeft goedgekeurd, viel volgens de curator niet goed te praten. “De diepgang van de controle en de professioneel kritische instelling van de accountant zijn tekort geschoten”, aldus de curator afgelopen maart.

Inclusief het schikkingsbedrag is er uit de boedel van Innoconcepts nu nog 20 miljoen euro te verdelen, aldus het FD.

Bron: ANP/Z24


toevoeging
De VEB heeft nu een actie lopen en dan moest U zich aanmelden bij
InnoConcepts Claims Administrator
Antwoordnummer 10269
2400 VB Alphen aan den Rijn
Netherlands
* Aan de inhoud van de bijlage kunnen geen rechten worden ontleend. De Claims Administrator kan op enig moment aanvullende eisen stellen aan de daarin beschreven herstelsuggesties en -vereisten. De voorwaarden waaronder uw persoonsgegevens verwerkt worden, kunt u vinden in het Claimpakket en op www.ICschikking.nl

Nu vinden wij de beoordeling van dat kantoor niet professioneel.
Red.XEA.nlBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL