Ctac volgt innovaties Microsoft op de voet: cTrade in recordtempo klaar voor Dynamics NAV 2018

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 21/12/2017 14:56
Microsoft stelde op vrijdag 1 december Dynamics NAV 2018 beschikbaar aan alle partners en klanten. Dit betekende dat het Innovatie en Development Team van Ctac direct aan de slag moest om de eigen branche solution cTrade voor Handelsbedrijven geschikt te maken voor deze nieuwe versie. Het team wist de bestaande template binnen enkele dagen om te bouwen en volledig te integreren met Dynamics NAV 2018. Daarmee stopt de ontwikkeling niet. Ctac blijft doorontwikkelen aan cTrade om klanten optimaal gebruik te laten maken van de nieuwe mogelijkheden die Microsoft biedt.

cTrade is een door Microsoft gecertificeerde oplossing voor handelsbedrijven. Deze organisaties gebruiken cTrade in combinatie met Dynamics NAV 2018. De oplossing voegt branche specifieke functionaliteit toe aan standaard NAV 2018 op het gebied van Customer Engagement, Pricing, Supply Chain, Intercompany, Finance en digitale afhandeling van transacties in de handelsketen. De volledig op Microsoft gebaseerde oplossing integreert naadloos met Microsoft Dynamics NAV en -CRM en is aangevuld met de Office365 Business Productivity Suite van Ctac. Dit biedt bedrijven ongekende mogelijkheden op het gebied van de digitale transformatie, effectiviteit en productiviteit en versterkt hun wendbaarheid en concurrentiepositie.

Probleemloos aansluiten bij Microsoft
Met het in eigen beheer ontwikkelde DyNaSpectre platform bewijst Ctac dat de eigen branche-oplossingen binnen enkele dagen nagenoeg volledig geautomatiseerd voorbereid kunnen worden op de allernieuwste versie van Microsoft Dynamics. De snelheid en kwaliteit waarmee Ctac dit realiseert, stelt klanten in staat om de nieuwste technologie van Microsoft op de voet te volgen. DyNaSpectre is door Ctac ontwikkeld om aan te sluiten bij Microsofts “Road to the Cloud” en hun streven om continu verrijkingen door te voeren in alle producten. Ctac is voortdurend voorbereid op deze vernieuwingen dankzij een continu innovatieproces. Vanaf januari 2018 richten de teams van Ctac zich op de Dynamics365 Tenerife versie die voorjaar 2018 beschikbaar komt.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL