Nieuwe koers lectoraat Grasland en beweiding

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 02/10/2019 07:01
Tijdens het netwerkevenement ‘Gras vaste grond onder je voeten’ op 5 september 2019 presenteerde het lectoraat Grasland en Beweiding van Aeres Hogeschool Dronten een nieuwe koers.Grasland en beweiding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar beweiding is maar een van de vele functies van grasland. Het lectoraat wil ook aandacht besteden aan andere functies van het grasland, niet alleen beweiding. Wat dacht je bijvoorbeeld van het leveren van ruwvoer van hoge kwaliteit tegen lage kosten, biodiversiteit en koolstofopslag?

De afgelopen jaren is beweiding binnen het groene onderwijs op de kaart gezet en ook bij Aeres Hogeschool Dronten houden we ons daar mee bezig. Op 5 september werd tijdens het netwerkevent van ons lectoraat Grasland en Beweiding in verschillende workshops gediscussieerd over deze thema’s door mensen uit het bedrijfsleven, studenten, adviseurs, de overheid, docenten, onderzoekers en veehouders.

Ook presenteerde lector Agnes van den Pol-van Dasselaar de nieuwe koers van het lectoraat met de daarbij horende vragen waar het lectoraat zich komende tijd mee bezig gaat houden.

zie de video

https://www.groenkennisnet.nl/nl/groenkennisnet/show/Nieuwe-koers-lectoraat-Grasland-en-beweiding.htmBeperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL