Action opent 1.000e winkel van Europa in Gorinchem

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 21/10/2017 17:15
Burgemeester Reinie Melissant verrichtte zaterdag 21 oktober samen met Hajir Hajji, Director Store Operations van Action, de openingshandeling van de 1.000e winkel van Action aan de Arkelstraat in Gorinchem. “De komst van Action is een mooie aanvulling op het winkelaanbod in het centrum van onze gemeente. Action trekt veel bezoekers en is dus van harte welkom,” aldus de Burgemeester.


“Onze formule met ongelofelijk lage prijzen, een verrassend en breed assortiment en vriendelijke medewerkers spreekt wekelijks miljoenen klanten aan. De opening van de 1.000e Action winkel is een hoogtepunt waar ik erg trots op ben. Wij zijn van een West-Fries familiebedrijf uitgegroeid naar een internationale retailer met meer dan 38.000 medewerkers en winkels in zeven landen. Inmiddels staat twee derde van onze winkels buiten Nederland, ” aldus Director Store Operations Hajir Hajji, die zelf in 1997 begon als winkelmedewerker in de 13e winkel en nu verantwoordelijk is voor alle winkels van Action.

Bij de winkel in de Arkelstraat werken ruim 35 medewerkers, grotendeels afkomstig uit de omgeving. Naast de winkel in Gorinchem opende Action deze week acht nieuwe winkels in Duitsland, Frankrijk, Polen en België.

Action opende vorig jaar 197 winkels en naar verwachting zullen dat er dit jaar een stuk meer dan 200 zijn. Action heeft nu in Nederland 361 winkels, in Frankrijk 301, in Duitsland 176, in België 144, in Oostenrijk 13, in Luxemburg 3 en in Polen werden in oktober de eerste twee winkels geopend.


Over Action
Action is de snelst groeiende internationale non-food discounter met 1.000 winkels in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Bij Action werken ruim 38.000 medewerkers. In 2016 realiseerde Action een omzet van EUR 2,7 miljard. Van de meer dan 6.000 artikelen die Action biedt, behoort ongeveer een derde tot het vaste aanbod. De rest van assortiment is variabel en wisselt snel. Wekelijks introduceert Action meer dan 150 nieuwe artikelen. Het assortiment bestaat uit 13 productcategorieën: decoratie, doe het zelf, spel & ontspanning, kantoor & hobby, multimedia, was & reiniging, tuin & outdoor, huishoud & inventaris, eten & drinken, persoonlijke verzorging, dieren, kleding en linnengoed. Action verkoopt een groot aantal A-merken en huismerken. Action is in staat zeer lage prijzen te hanteren door grootschalige en efficiënte inkoop, een optimale distributie en een kostenbewuste bedrijfscultuur.

Action draait op het systeem van CTAC(XV Retail programma) in haar winkel.







Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL