Model portefeuille
Rendement portefeulle
+12.035 %

Rendement AEX
+33.325 %

Startdatum
01-01-2009

Startwaarde portefeuille € 74082.37

Startwaarde AEX
€ 245.94


Laatste update:
29-01-2010

TRADING 212 INTRODUCEERT EERSTE COMMISSIEVRIJE AANDELENHANDELSPLATFORM IN NEDERLAND

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 15/09/2017 08:58
Amsterdam, 15 september 2017: Vanaf vandaag biedt het snelgroeiende fintechbedrijf Trading 212 Nederlandse particuliere beleggers de mogelijkheid om in aandelen te handelen zonder commissie te hoeven betalen. Na een succesvolle introductie in de UK en Duitsland breidt Trading 212 haar aanwezigheid in Europa nu verder uit. Met de introductie van haar eerste commissievrije handelsplatform voor aandelen zorgt Trading 212 voor opschudding van de Nederlandse brokerage markt.

Met Trading 212 kunnen beleggers commissievrij handelen tot maximaal tien transacties per maand met een waarde van maximaal EUR 10.000 per transactie. De verwachting is dat hiermee in de behoeften van circa 90% van de klanten wordt voorzien. Actievere gebruikers betalen een commissie van slechts EUR 1,95 plus 0,08% per transactie. Gebruikers van de Trading 212 app vallen onder de wettelijke bescherming van de Britse toezichthouder de Financial Conduct Authority die de autorisatie en regulering van moedermaatschappij Avus Capital UK Limited voor zijn rekening neemt.

Ivan Ashminov, mede-oprichter van Trading 212: “De komst van Trading 212 met commissievrije aandelenhandel tilt de concurrentie naar een hoger niveau en zal de gevestigde brokers op de Nederlandse markt zorgen baren. Door de markt te democratiseren, willen we de particuliere aandelenhandel volledig op zijn kop zetten, zodat kleinere beleggers niet meer gestraft worden omdat ze hun geld aan het werk zetten.

Het feit dat wij geen commissie berekenen zal niet alleen klanten van andere brokers aantrekken maar ook nieuwe beleggers naar de markt lokken – met name jongere mensen omdat zij gevoeliger zijn voor onnodig teveel betalen en meer openstaan voor het gebruik van nieuwe apps”.

Trading 212 staat garant voor snelle en directe orderuitvoering en zal aanvankelijk toegang geven tot ruim 1.800 veel verhandelde fondsen met noteringen aan tien effectenbeurzen wereldwijd. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS, en kan gedownload worden in de App store. De app is gebruiksvriendelijk en de nieuwste technologie biedt beleggers een gemakkelijke en uiterst veilige manier om te handelen en in aandelen te beleggen. Ook geeft het gratis toegang tot geavanceerde functies zoals technische analyses en een aantal geïntegreerde social media functies (zoals video tutorials en een live chatroom) om de betrokkenheid en kennis rondom effectenhandel te bevorderen.


“We kijken ernaar uit om ons klantenbestand in Nederland snel te laten groeien voordat we verder uitbreiden naar andere Europese markten. Uiteindelijk zien we Trading 212 als een universele app voor het handelen en beleggen in alle beleggingscategorieën”, aldus Ashminov.

EINDE

Over Trading 212
Trading 212 is een in Londen gevestigd fintechbedrijf dat de financiële markten wil democratiseren door middel van gratis, slimme en gebruiksvriendelijke apps waarmee iedereen aandelen, valuta, grondstoffen en meer kan verhandelen. Wij zorgen voor opschudding van de brokeragesector door als eerste en enige een commissievrij platform voor aandelenhandel aan te bieden, zowel in de UK als in de rest van Europa, waardoor de effectenmarkt voor miljoenen mensen ontsloten wordt. Het nieuwe commissievrije aandelenhandelsplatform van Trading 212 volgt op de succesvolle introductie van de Trading 212 forex-dienst, die sinds 2016 in de UK en sinds 2017 in Duitsland de populairste en snelst groeiende app voor valutahandel is. Met ruim 7 miljoen downloads is dit inmiddels een van de populairste beleggingsapps ter wereld. We zijn geautoriseerd en worden gereguleerd door de Financial Conduct Authority (FCA).Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL