Model portefeuille
Rendement portefeulle
+12.035 %

Rendement AEX
+33.325 %

Startdatum
01-01-2009

Startwaarde portefeuille € 74082.37

Startwaarde AEX
€ 245.94


Laatste update:
29-01-2010

FrieslandCampina introduceert biologische Vivinal GOS Siroop

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 09/05/2017 16:56
FrieslandCampina DOMO brengt als eerste wereldwijd biologische GOS siroop op de markt en speelt daarmee in op de toenemende vraag van consumenten naar biologische kindervoeding. Dit biologische zuivelingrediënt is rijk aan niet-verteerbare galacto-oligosachariden (GOS) en wordt geproduceerd uit biologisch gecertificeerde lactose middels een gepatenteerde enzymtechnologie. Biologische Vivinal GOS siroop wordt toegevoegd aan biologische kindervoeding.

Erik Torringa, Product Group Manager Functional Carbohydrates van FrieslandCampina DOMO: ‘Dit product draagt bij aan de strategie van FrieslandCampina DOMO om waardevolle biologische nutriënten te vermarkten en biedt ook een verbreding van ons ingrediënten aanbod voor de groeiende biologische babyvoedingsmarkt.’

Het product stimuleert de groei van nuttige bacteriën, remt de groei van schadelijke bacteriën en helpt om het spijsverteringstelsel gezond te houden.1 2)

Biologische Vivinal GOS siroop past in de trend van toenemende bewustwording van consumenten voor wat betreft de gezondheid van kinderen en het belang van voedselveiligheid, dierwelzijn en een duurzaam milieu. Deze aspecten staan ook centraal in Foqus planet, het unieke kwaliteits- en duurzaamheidsprogramma van FrieslandCampina.

Het product wordt geproduceerd in productielocaties voor kindervoeding en geleverd in IBC’s van 1200 kg. Biologische Vivinal GOS siroop is gecertificeerd volgens de normen van de EU en het National Organic Program (NOP) van het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA). Naar verwachting is het product vanaf begin 2018 ook biologisch gecertificeerd voor de Chinese markt.

FrieslandCampina DOMO heeft een uitgebreid product portfolio, waaronder GOS siroop voor wet blend en GOS poeder voor dry-blend applicaties in kindervoeding.

Tijdens de Vitafoods Europe beurs, die van 9 tot en met 11 mei 2017 plaatsvindt in Genève, Zwitserland, wordt de biologische Vivinal GOS Siroop officieel geïntroduceerd in de New Product Zone.

1 Scholtens et al., 2008
2 Costalos et al., 2008


AND

FrieslandCampina versterkt partnership met Facebook
9 mei 2017.

FrieslandCampina versterkt partnership met Facebook

Vandaag maken FrieslandCampina en Facebook hun intentieverklaring voor een meerjarige partnership bekend. Hiermee intensiveren zij hun samenwerking waarbij zij via mobile persoonlijke en relevante relaties met families en melkveehouders over de hele wereld verkennen.

Roelof Joosten, CEO FrieslandCampina en Gary Briggs, CMO van Facebook, ondertekenden de overeenkomst, die een uitbreiding van de samenwerking voor de komende jaren betekent. Dit moment is een belangrijke mijlpaal voor FrieslandCampina om de volle potentie van mobile platforms verder te benutten. Met name op het gebied van verbinding en interactie met consumenten wereldwijd omtrent informatie over voedingswaarde en zuivelproducten, maar ook over Nederlandse melkveehouders. Voor Facebook onderstreept deze samenwerking de waarde en concrete bijdrage aan het bedrijfsresultaat voor het internationale voedingsmerk FrieslandCampina, door middel van relevante en persoonlijke connecties, maar wel op mondiale schaal.

Roelof Joosten, CEO FrieslandCampina: “Samen met het Facebook team hebben wij geleerd hoe gezinnen informatie over voeding, zuivel en waar deze producten vandaan komen, waarderen. Vooral als content op een persoonlijke, relevante en creatieve manier met de consumenten wordt gedeeld. Dat heeft al tot veelbelovende business resultaten geleid. Daarom zijn Facebook en wij meer dan bereid hierin te investeren en dit unieke traject samen met de miljoenen families die ons en onze merken wereldwijd volgen, voort te zetten.”

FrieslandCampina en Facebook zijn ambitieuze partners, die toonaangevend zijn in EMEA en Azië als het gaat om het verbinden met gezinnen in verschillende talen en culturen op het gebied van zuivel, voeding en landbouw – met groot succes en groeiende bedrijfsresultaten.Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL