Model portefeuille
Rendement portefeulle
+12.035 %

Rendement AEX
+33.325 %

Startdatum
01-01-2009

Startwaarde portefeuille € 74082.37

Startwaarde AEX
€ 245.94


Laatste update:
29-01-2010

Onderhoudscontract Waterschap Rijn en IJssel en Strukton Worksphere (Strukton)

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 30/03/2017 15:55
Waterschap Rijn en IJssel en Strukton Worksphere tekenden een onderhoudsprestatiecontract voor de duur van 3 jaar. Optimalisatie van het binnenmilieu en op zuinige wijze omgaan met energie en grondstoffen zijn de uitgangspunten van dit contract, waarmee Waterschap Rijn en IJssel haar huisvestingsambities kan waarmaken.

De komende drie jaren zal Strukton Worksphere het elektrotechnisch en werktuigbouwkundig onderhoud aan de gebouwgebonden installaties uitvoeren. Het gedegen implementatieplan en de uitgebreide expertise op het gebied van innovatief onderhoud maakten dat het Waterschap voor Strukton Worksphere koos. Naast het dagelijks onderhoud verzorgt Strukton Worksphere ook het storingen- en klachtenonderhoud. In een dergelijk prestatiecontract komt de verantwoordelijkheid voor de prestaties van de installaties bij de opdrachtnemer te liggen. Om dit in de praktijk te realiseren, wordt een directe koppeling gelegd tussen de systemen van beide organisaties en vindt conditiegestuurd onderhoud plaats.
Prettig binnenklimaat
Waterschap Rijn en IJssel heeft in Strukton Worksphere de partner gevonden die integraal kan bijdragen aan het behalen van haar huisvestingsambities. Een prettig binnenklimaat om in te werken, waarbij tegelijkertijd het energieverbruik naar beneden gaat, zal het resultaat zijn voor de medewerkers van Waterschap Rijn en IJssel.

Door Waterschap Rijn en IJssel aan zich te binden heeft Strukton Worksphere een uitbreiding op haar utiliteitsportfolio gerealiseerd. Eerder wist zij ook reeds Waterschap Noorderzijlvest, Enexis en Waterlaboratorium Noord aan zich te binden.

En er komt nog meer aan, ook in het buitenland.(red.)Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL