TKH versterkt haar positie in vliegveldverlichting

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 02/06/2016 08:03
TKH Group NV ("TKH") maakt bekend dat ze overeenstemming heeft bereikt met HELLA KGaA Hueck & Co. (“HELLA”) uit
Duitsland over de voorgenomen overname van de vliegveldverlichtingsactiviteiten van HELLA. De over te nemen activiteiten omvatten een toonaangevend Airfield Ground Lighting (“AGL”)-portfolio op basis van innovatieve LED-technologie. De overname versterkt de strategische activiteiten van TKH in haar verticale groeimarkt Tunnel & Infra. TKH en HELLA werken reeds succesvol samen in de ontwikkeling en het ontwerp van de CEDD (‘Contactloze Energie- & Datadistributie’)-technologie van TKH, waar de verlichtingsarmaturen van HELLA onderdeel van uitmaken.

TKH is voornemens de productievestiging in Nykøbing Falster (Denemarken) over te nemen evenals belangrijke activa van HELLA in Lippstadt (Duitsland), waaronder intellectuele eigendomsrechten voor AGL-producten. Met de beoogde overname is een jaarlijkse omzet gemoeid van € 7 miljoen met circa 40 FTE.

De vliegveldverlichtingsactiviteiten van HELLA zullen onderdeel gaan uitmaken van het TKH-subsegment connectivity systemen, binnen het business-segment Building Solutions. De transactie, die naar verwachting in het derde kwartaal 2016 zal worden afgerond, zal uit bestaande middelen worden gefinancierd.

tijd 10.02
TKH EUR 34,40 -4ct vol. 12.202



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL