TKH versterkt positie in industriële automatisering

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 08/08/2008 19:23
TKH maakt bekend dat zij overeenstemming heeft bereikt met betrekking tot de overname van 85% van het aandelenkapitaal in AVO Techniek BV, gevestigd te Someren (Noord-Brabant). AVO Techniek is gespecialiseerd in besturingstechniek voor machines en procesinstallaties. Tevens is zij specialist op het gebied van energieverdeelinrichtingen. AVO Techniek is een projectgeoriënteerde organisatie die zich volledig richt op maatwerkoplossingen voor haar klanten.

Met de overname van AVO Techniek versterkt TKH haar positie in industriële automatisering. De kennis en capaciteit van AVO Techniek kunnen goed ingezet worden bij de uitbouw van deze activiteiten binnen TKH.

AVO Techniek realiseert met 50 medewerkers (FTE) een omzet van € 6,5 miljoen op jaarbasis. De activiteiten worden ondergebracht in het segment manufacturing systems van TKH, dat deel uitmaakt van het business segment Industrial Solutions.

De overname van AVO Techniek zal, vanaf het tweede halfjaar 2008, een positief effect hebben op de winst per aandeel van TKH. De overname zal uit de beschikbare middelen worden gefinancierd.

reactie XEA.nl
IT&ICT wordt steeds belangrijker voor elk bedrijf, is het een bakkerij of smederij, verkeerstechnieken etc. Overal is IT&ICT nodig.
Deze overname onderstreept dat TKH ook voort gaat op deze weg, want anders loopt voor je bedrijf de weg dood!



Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL