TenCate bereikt overeenstemming over verkoop Xennia Technology Ltd

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 07/05/2015 17:44
TenCate heeft met Sensient Technologies Corporation (Milwaukee, Wisconsin, VS) de overeenkomsten ondertekend in verband met de verkoop van de activa van Xennia Technology Ltd (Letchworth, Verenigd Koninkrijk). Op basis hiervan is de verwachting gerechtvaardigd dat de beoogde transactie binnenkort kan worden afgerond. Financiële details van de transactie worden niet bekend gemaakt.

Xennia Technology is overwegend een inktenleverancier voor industriële digitale inkjetprocessen ten behoeve van diverse industrieën. In de afgelopen jaren ontwikkelde Xennia Technology met succes inkten voor verschillende niche-toepassingen, voornamelijk voor de keramische industrie en de (technisch) textielindustrie.

Xennia Technology is als ontwikkelpartner onderdeel van de technologische innovatie van TenCate voor digitaal printen en veredelen. De huidige fase van deze ontwikkeling heeft TenCate in staat gesteld de eigendomspositie te herzien. Sinds 2014 heeft TenCate met succes haar eerste commerciële producten op basis van digitale inkjettechnologie gelanceerd in het marktsegment van outdoor-weefsels.

Sensient Technologies Corporation is een toonaangevende, wereldwijde producent en marketeer van kleuren, smaken en geuren. De activiteiten van Xennia Technology zullen deel uitmaken van de Sensient Colors Group.






Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL