Smit Internationaal hoger door extra orders en werk.

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 22/11/2004 10:34
Smit Internationaal is vandaag gevraagd en dat zal wel komen door het extra werk dat de bergers heden ten dage hebben. Wijsmuller uit IJmuiden heeft een grote opdracht gekregen uit Brazilie voor het opruimen van de tnaker Vicuna, die daar een natuurramp heeft veroorzaakt en Smit is bij het Russische eiland Sachalin bezig met de berging van het Belgische baaggerschip Cristoforo dat daar op de kust zit door de Typhoon die daar heeft gewoed.
Al dit soort werken is werk voor de Hollandse bedrijven en Smit zien wij (red.) ook als een kandidaat die t.z.t. van de beurs af kan gaan.
De kennis staat eigenlijk niet op de balans en is ook niet in de beurskoers verwerkt.
Hier nog even in het kort de 1/2 jaarcijfers van Smit; Smit Internationale heeft over het eerste half jaar een nettowinst geboekt van 14,3 miljoen euro: 19,2% meer dan over dezelfde periode vorig jaar. Voor het hele boekjaar verwacht de maritiem dienstverlener wel een winstdaling ten opzichte van 2003.
De winst per aandeel van de maritiem dienstverlener steeg van 1,59 euro naar 1,89 euro.
De koers van het aandeel stond eind augustus bij het uitbrengen van de cijfers op ca. EUR 28,75 en nu doet de koers van het aandeel ruim EUR 33.


Redacite XEA.nl
Een aandeel met verschillende kansen en bij extra werk, een verder herstel van de winstgevendheid.




Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL