RoodMicrotec en Totech gaan gezamenlijk Long Term Storage diensten aanbieden

Alleen voor leden beschikbaar, wordt daarom gratis lid!

Overig advies 10/10/2019 08:17
Deventer, 10 oktober 2019 - RoodMicrotec N.V., de toonaangevende onafhankelijke onderneming op het gebied van halfgeleiders en ondersteunende diensten, kondigt vandaag de samenwerking aan met Totech Europe B.V., een Nederlands bedrijf en wereldleider op het gebied van luchtvochtigheids- en opslagoplossingen onder hun handelsmerk Super Dry Totech.

In het kader van de samenwerkingsovereenkomst zullen de partijen langdurige opslag en gerelateerde kwaliteitstesten van halfgeleidercomponenten aanbieden. De samenwerking is gebaseerd op de sterke punten van de twee bedrijven en beide partijen zullen hier ten volle van profiteren. Totech verzorgt de langdurige opslag van materialen en componenten in hun faciliteiten in Zwolle, Nederland. RoodMicrotec zal elektrische tests en fysieke analyses van halfgeleidercomponenten uitvoeren voorafgaand aan de opslag, alsmede periodieke kwaliteitsbewaking tijdens de opslag en vóór het terugsturen van componenten naar de klant.

Jan de Koning Gans, Managing Director van RoodMicrotec GmbH, zegt: "Er is duidelijk een groeiende behoefte aan langdurige opslagdiensten voor halfgeleidercomponenten in verschillende markten. Het opslaan van componenten voor een groter aantal jaren is een belangrijk onderdeel van zgn. Obsolescence Management strategieën. Totech is marktleider in kostenefficiënte langetermijnopslagoplossingen. RoodMicrotec is toonaangevend op het gebied van kwaliteitsbeoordelingsdiensten voor halfgeleidercomponenten. Door onze krachten te bundelen, brengen we een compleet en concurrerend servicemodel op de markt."

Jos Brehler, CEO van Totech, zegt: "Bij Super Dry Totech zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten te helpen effectiever te concurreren. Onze klanten weten al dat we handling & storage specialisten zijn met ongeëvenaarde expertise in het behoud van MSD's in een productieomgeving. Maar nu merken ze ook dat onze lange termijn opslagfaciliteit in Zwolle zeer waardevol is voor het beheer van lange termijn opslag en de strijd tegen veroudering. Met deze nieuwe partnerschap genieten Totech-klanten van alle klantenservice, accountmanagement en opslagmogelijkheden van Totech, in combinatie met de rigoureuze tests en analyses van opgeslagen componenten door RoodMicrotec, om zo hun voortdurende kwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen.“

tijd 09.54
Rood EUR 0,215 +0,002 ct vol. 5.700

Beperkte weergave !
Leden hebben toegang tot meer informatie! Omdat u nog geen lid bent of niet staat ingelogd, ziet u nu een beperktere pagina. Wordt daarom GRATIS Lid of login met uw wachtwoord


Copyrights © 2000 by XEA.nl all rights reserved
Niets mag zonder toestemming van de redactie worden gekopieerd, linken naar deze pagina is wel toegestaan.


Copyrights © DEBELEGGERSADVISEUR.NL